PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504562}

I zapadła ciemność

And Soon the Darkness
2010
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 11170
4,8 5 krytyków
I zapadła ciemność
powrót do forum filmu I zapadła ciemność

Moja ocena 9/10

ocenił(a) film na 5

Film swietny trzyma w napieciu, bardzo dobra obsada i gra aktorska i do tego ta fabuła. Polecam obejrzec po ciemku:D

tutaj trailer do tego filmu
http://www.youtube.com/watch?v=8mMkinLsfeo&feature=fvw

A tutaj mozna pobrać film:)
http://hotfile.com/dl/90591773/1a84b52/And.Soon.the.Darkness.2010.BRRip.XVID.AC3 .Absurdity.avi.html

ocenił(a) film na 2
souls_89

Napięcie? Obsada? heh No ale każdy ma swoje zdanie. 2/10

kowik4

Podobnie jak kolega wyżej. Spodziewałem się czegoś o wiele lepszego, a dostałem powielony do znudzenia schemat. Co najgorsze film nie jest owiany żadną tajemnicą, wszystko jest proste i klarowne od początku aż do samego końca.

michaszko

A ja się zgadzam z kolegą na samej górze, bardzo mi się podobało. Napięcie było, zakończenie może nieco zbyt proste i nieco rozczarowujące, ale i tak moja ocena to 8/10. (Pewnie gdybym zobaczyła film drugi raz, nieco by spadła, ale jak na razie, nie zamierzam ;))

ocenił(a) film na 2
Isz_

Wg mnie film nie nadaje się na ponowne obejrzenie. Jakakolwiek "akcja", jakiekolwiek "napięcie" zaczyna się dopiero po godzinie. Chyba przyznasz, że nagłe puknięcie w drzwi bądź znalezienie bransoletki nie można nazwać "akcją" i "napięciem". Poza tym film obejrzany i odstawiony do zakurzenia się :)

P.S Wesołych Świąt i Alleluja ;p

ocenił(a) film na 2
souls_89

napiecie to trzeba chyba miec przedmiesiaczkowe aby poczuc horror przy ogladaniu tego dziela

dabram17

pisze że daje 9 a następnie daje 5 co za kolo.

użytkownik usunięty
Zajcevv

pewnie dlatego, że większość osób nie podzielała jego zdania

ocenił(a) film na 6
souls_89

Film slaby i tu nie ma pola do dyskusji....dalem 6 tylko dlatego ze lubie Amber w kazdej postaci :)

ocenił(a) film na 7
souls_89

a ja tam generalnie jestem zadowolona :) może fabuła nie była jakaś super, ale miło się oglądało mimo wszystko :) i te krajobrazy ..ehh :)

ocenił(a) film na 3
souls_89

Chyba oglądaliśmy inny film, ja tan żadnych pozytywów tam nie znalazłem.