PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504562}

I zapadła ciemność

And Soon the Darkness
2010
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 11170
4,8 5 krytyków
I zapadła ciemność
powrót do forum filmu I zapadła ciemność

Nie rozumiem jak można ocenić ten film na 2.00 lub jak niektórzy znawcy kina na 0. Wystawianie niskich not dla tego filmy świadczy o tym, że co niektórzy nie oglądali filmu wogóle, albo im się coś merdało.
Wystawianie noty 2.00 mówiło by, że film jest gorszy m.in od "I spit on your grave" czy "Carver" a to przecież nieprawda.

ocenił(a) film na 7
Spencer7

Masz sporo racji... Sam czasami wystawiam być może nie adekwatne oceny... Ale ciężko jest dać rzetelny stopień... Film dopiero mam zamiar obejrzeć ;]

ocenił(a) film na 4
ArkadiosM

nie widziałem jeszcze tego, już niedługo zobacze, mi się I spit on your grave podobał dałem mu 6

ocenił(a) film na 4
Maverick0069

4/10 niestety...

ocenił(a) film na 5
Spencer7

Na początku zapowiadało się, że złamie schemat niestety końcówka filmu jak zwykle dała popis i nagły spadek inteligencji bohaterów. Ja wiem, że w stresowych sytuacjach człowiek często nie postępuje racjonalnie ale no cóż. Tylko się zastanawiam co tu robił Kal Urban.

ocenił(a) film na 3
reese

1 zasada amerykańskich filmów- zawsze ale to zawsze upuść kluczyki od samochodu kiedy już w nim jesteś
2 zasada- samochód nigdy Ci nie zapali, kiedy akurat jesteś w sytuacji bez wyjścia i jedyny Twój ratunek jest właśnie w nim
3 zasada-osoby pilnujące swoich więźniów to kompletne tępaki.
4 zasada okradną i zniszczą Ci rower na którym podróżujesz
5 zasada- istnieje 100% prawdopodobieństwo, że wpadniesz na swojego znajomego pośród totalnie zniszczonego przez powódź miasta
6 zasada- policja wszędzie Cię znajdzie- dosłownienawet jeśli jest to jedoosobowy oddział.
7 zasada- wtyczka z kontaktu musi wypaść i wiele wiele więcej podobnych idiotyzmów Kolejna zapchajdziura.

ocenił(a) film na 6
Hokage

Hokage całkowicie zdemaskował amerykańskie kino...brawo za spostrzegawczość ;p