Znowu usilnie wciskana homopropaganda, ale film i tak słaby, zaś wątki lgbt tylko go pogrzebały.
jakie wątki? :D te jedno zdanie rzucone mimochodem? Poważnie, jeśli te 10 sekund tak cię boli to naprawdę rozważ, no nie wiem, wyjście z szafy?
Jedno zdanie w 1,5 godzinnym filmie to "propaganda i wątki LGBT, które pogrzebały film"?
To musi być trolling, nie można być aż taki głupim.
można :/ antypatia to jedno, ale rozdmuchiwanie takiego detalu do miana propagandy przesłaniającej cały film to zaburzenie umysłowe nie pozwalające na trzeźwą myśl.
co to za infantylny, generyczny tekst? W ogóle rozumiesz, że ja piszę o proporcjonalności krytyki do krytykowanego elementu? Twoja wypowiedź świadczy o tym, że nie. Przeczytaj jeszcze raz. Przeczytaj odpowiedź Resvaina, na którą odpowiadałem, tam jest wszystko jasne. I jeśli nadal nie czaisz, na co się tu tak napuszasz, i tylko chcesz mnie łatwo i leniwie wrzucić do jednego worka z ludźmi, którymi widocznie gardzisz, to ja cię wrzucam do jednego worka z autorem wątku.
A ty co, strażnik filmweba? Po co ty żyjesz? Usuń się. Szkoda, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
Dlaczego ktoś kto jest anty LGBT czepia się jej obecności w filmach ? LGBT jest obecne w społeczeństwach zachodnich, tak więc proponuję zaakceptować ten fakt a nie się czepiać.
Dobrze wiemy, że lot w kosmos to fantazja każdej lesbijki, ale do tej pory nie było ani jednej osoby LGBT w kosmosie, gdyż nie dają rady przejść testów. Niezrównoważenie emocjonalne zagraża każdej kosmicznej misji.
W sumie ciekawy wniosek nie wiem czy deklarują orientację seksualną ale z pewnością (to byłoby widać) nie ma na stacji transquerów :-) . Czy czeka nas fala zarzutów i obowiązkowe loty transgender na ISS ? W filmie jednak wątek o ile to określenie jest na wyrost to pada mimochodem i zajmuje jakieś 15sekund. Nic nie znaczy i nie ma związku z czymkolwiek. Film jednak ciekawy mocna 6. Przykład takiego zachowania był niedawno na stacji ISS w odniesieniu do rosjan na stacji ale nie kojarzę już szczegułów.