PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10044720}
4,7 250  ocen
4,7 10 1 250
I.S.S.
powrót do forum filmu I.S.S.

Propaganda

ocenił(a) film na 1

Znowu usilnie wciskana homopropaganda, ale film i tak słaby, zaś wątki lgbt tylko go pogrzebały.

ocenił(a) film na 5
KoneserOffa

bydzie dwójka

ocenił(a) film na 4
KoneserOffa

jakie wątki? :D te jedno zdanie rzucone mimochodem? Poważnie, jeśli te 10 sekund tak cię boli to naprawdę rozważ, no nie wiem, wyjście z szafy?

KoneserOffa

Jedno zdanie w 1,5 godzinnym filmie to "propaganda i wątki LGBT, które pogrzebały film"?

To musi być trolling, nie można być aż taki głupim.

ocenił(a) film na 6
Resvain

można :/ antypatia to jedno, ale rozdmuchiwanie takiego detalu do miana propagandy przesłaniającej cały film to zaburzenie umysłowe nie pozwalające na trzeźwą myśl.

użytkownik usunięty
tawindan

leć na paradę równości albo strajk kobiet

ocenił(a) film na 6

co to za infantylny, generyczny tekst? W ogóle rozumiesz, że ja piszę o proporcjonalności krytyki do krytykowanego elementu? Twoja wypowiedź świadczy o tym, że nie. Przeczytaj jeszcze raz. Przeczytaj odpowiedź Resvaina, na którą odpowiadałem, tam jest wszystko jasne. I jeśli nadal nie czaisz, na co się tu tak napuszasz, i tylko chcesz mnie łatwo i leniwie wrzucić do jednego worka z ludźmi, którymi widocznie gardzisz, to ja cię wrzucam do jednego worka z autorem wątku.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6

XDD po co ty w ogóle jesteś na filmwebie, usuń się błagam

użytkownik usunięty
Kamil_1997

A ty co, strażnik filmweba? Po co ty żyjesz? Usuń się. Szkoda, że nikt wcześniej tego nie zrobił.

KoneserOffa

dzięki, nie będę oglądał

KoneserOffa

Namówiłeś mnie.. nie oglądam

ocenił(a) film na 7
KoneserOffa

Dlaczego ktoś kto jest anty LGBT czepia się jej obecności w filmach ? LGBT jest obecne w społeczeństwach zachodnich, tak więc proponuję zaakceptować ten fakt a nie się czepiać.

ocenił(a) film na 6
Robson293

dobrze że to tylko propozycja :P

ocenił(a) film na 6
CzYrO

Dobrze wiemy, że lot w kosmos to fantazja każdej lesbijki, ale do tej pory nie było ani jednej osoby LGBT w kosmosie, gdyż nie dają rady przejść testów. Niezrównoważenie emocjonalne zagraża każdej kosmicznej misji.

ocenił(a) film na 6
lsd909

W sumie ciekawy wniosek nie wiem czy deklarują orientację seksualną ale z pewnością (to byłoby widać) nie ma na stacji transquerów :-) . Czy czeka nas fala zarzutów i obowiązkowe loty transgender na ISS ? W filmie jednak wątek o ile to określenie jest na wyrost to pada mimochodem i zajmuje jakieś 15sekund. Nic nie znaczy i nie ma związku z czymkolwiek. Film jednak ciekawy mocna 6. Przykład takiego zachowania był niedawno na stacji ISS w odniesieniu do rosjan na stacji ale nie kojarzę już szczegułów.