Mam jeden wolny bilet na najbliższą sobotę do Cinemacity w Arkadii w Warszawie na wersję tego filmu w wersji 4DX. Liczba miejsc jest ograniczona więc myślę, że warto skorzystać. Mogę nawet w mniejszej cenie odsprzedać bo że tak powiem.. zostałam wystawiona do wiatru przez znajomą i została mi jedna wejściówka.
Po 1 - to nie portal handlowy, zaraz ci ktoś zdejmie ten temat.
Po 2 - idź sama, w czym problem? Wy dziewczyny nawet do toalety musicie z koleżanką :P Być może nawet lepiej Cię wsiąknie produkcja i będziesz się mogła bardziej skupić.
Skoro nie ma możliwości odwołania rezerwacji, to nawet tatę zabierz - nakupuje ci przekąsek i będzie happy że go córa zabierze + darmowy dojazd :) Chyba że już za stara na to, to możesz zabrać każdego - nie masz jakiegoś simpa w kieszeni?
Są też jakieś portale gdzie bilety sprzedają z tego co mi wiadomo - ale raczej takie na koncerty, może tam warto spróbować. No i wiadomo - alledrogo czy inne januszexy.
A jak nie to cóż... 50zł to nie taki pieniądz wielki, ale jak za tak mały wydatek nauczyłaś się czy koleżanka jest coś warta, to bym się cieszył. Będzie przynajmniej gdzie kurtkę i torebkę położyć w kinie.
Dla mnie 50 zł to dużo. Nie, nie mam z kim pójść bo mało kto chce takie filmy oglądać z ludzi z mojego otoczenia.
Szukaj a znajdziesz. ...może :) Powodzenia z tematem. Masz dużo opcji ale zysk już jest - jak wcześniej pisałem.
Pozdrawiam.
A i jeszcze jedna ważna rzecz - nie boisz się tak randomowej osobie sprzedać bilet? W końcu będziesz z nią siedzieć obok w kinie.
Konto Nat1234_filmweb istnieje od dzisiaj.
Śmierdzi na kilometr jakimś oszustwem.
Patrząc po sposobie wypowiadania się wydaje mi się że to zwykła nastolatka, która nie wie co robić a chce odzyskać kasę. Bo jakie to oszustwo na jakieś niecałe 50zł a ryzyko poważne.