Igrzyska śmierci: Ballada ptaków i węży

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
2023
6,7 53 tys. ocen
6,7 10 1 52730
6,1 38 krytyków
Igrzyska śmierci: Ballada ptaków i węży
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Ballada ptaków i węży

Główna aktorka

ocenił(a) film na 6

Czy tylko mnie tak irytowała główna aktorka?
Chłopak pociągnął ten film całkiem przyzwoicie, ale ona albo za młoda, albo za słabe umiejętności, zero jakiejkolwiek charyzmy.. ciężko się ją oglądało.
Tęskniłam za J.Lawrence, wiadomo że by jej tutaj nie obsadzili ale mogli poszukać kogoś z podobnym urokiem osobistym, a nie dziewczynę, której ani (braku) urody ani (braku) talentu nikt nie bedzie jutro pamiętał.

ocenił(a) film na 10
ol_ga2

Jennifer Lawrence żadnego szału swoją grą w starych częściach nie zrobiła. Ja wiem że jęczenie na Zegler jest teraz bardzo modne. Osobiście mam gdzieś co jest modne, Rachel wypada o niebo lepiej. No i jest 100 razy ładniejsza niż Lawrence.

ocenił(a) film na 6
WhiteDemon

o gustach się nie dyskutuje, więc pominę kwestie urody, jednemu się podobają cyganki, a drugiemu nie ale oceniając samą grę aktorską, J.L nie była męcząca ani trochę i grała naprawdę dojrzale, ta młoda Rachel czy jak jej tam po prostu była irytująca, zero talentu, chciała, starała się, ale nie udzwignela tej roli, nie pociągnęła tego widza za sobą. Dla mnie jej gra, nie oceniając już w ogóle jej aparycji to 3/10. J. L. też może nie była pięknością (chociaż według mnie akurat milion razy ładniejsza od Rachel) to własnie świetnie grała, nie była piękna, ale grała bardzo przyzwoicie i głos też miała dużo ciekawszy jeśli chodzi o barwę jak śpiewała 'hanging tree'. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
ol_ga2

No ja mam całkowicie inne. Twarz Lawrence była przez znakomitą większość czasu pusta, w ogóle nie odtwarzała emocji, to ma być dojrzałe? No nie. Wokalem też do pięt Rachel nie dorasta. Wersja Zegler naprawdę wzrusza, a "Hanging Tree" w wykonaniu Lawrence to był koszmar - z czego sama była zdaje się w pełni świadoma.

ocenił(a) film na 7
WhiteDemon

Ale wiesz, że "The Hanging Tree" w wykonaniu Lawrence na Utubie ma 48 mln wyświetleń, więc tylko 1 twój głos przeciwko 48 milionom hehehehe

A co do Zegler, słaba aktorka i brwi ma straszne. Prywatnie też jest głupia co pokazała w wywiadach związanych z aferą "czarnej" królewny Śnieżki.
Ja osobiście mam nadzieję, że w końcu Jej kariera upadnie wraz z upadkiem "postępowego" Disneya, bo większość ludzi raczej nie chce Jej oglądać na ekranie, a trzyma się tylko dlatego, że jest twarzą tego "postępowego" gówna, które Disney próbuje wcisnąć. Jak pedały i lessi chcą Ją oglądać to ich sprawa, ale LGBT to nadal mniejszość i ich głos się nigdy nie będzie liczył, bo są patologią. Ot co! ^^

WhiteDemon

serio? Porównywać to beztalencie do Jen :/ Ani wyglądu ani głosu a Hanging Tree w wykonaniu Rachel to jest żart jakiś, myślałem że to miał być żart ale oni to pociągnęli dalej. Słaby film, słaba aktorka. Wymazać z pamięci najlepiej.

ocenił(a) film na 10
RadoslawKamil

Sorry, ale wy starzy fani macie tendencje do jakichś dziwnych zachowań. Jakieś płacze, kwiki, obraza majestatu bo:"GDZIE JEST MOJA JENNIFER?! JA CHCIAŁEM ZNOWU TO SAMOOO BUUU". Robicie zły PR dobremu filmowi, obrażeni na to co nowe. Słabe to jest. Już widzę co się będzie działo przy nowych potterach...Dziecinada.

ocenił(a) film na 9
ol_ga2

Mam podobne odczucie. Młody Snow postawił tak wysoko poprzeczkę, że nie dala rady ;)

ocenił(a) film na 7
Anathraa88

To chyba jedyny plus tego filmu.