PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Wypełnienie tej ankiety pozwoli mi zaliczyć przedmiot. Z góry dziękuję! :) http://www.ebadania.pl/dd5ab004f42a960d

ocenił(a) film na 8
Vicarious

Wypełniłam, ale taka świetna to nie była ;/ Pytania pisane słabym polskim, interpunkcja i gramatyka leżą. Większość zagadnień poruszona bardzo ogólnie i pobieżnie. Nie postarałeś się zbytnio nad oryginalnością pytań. Ankietowany wyczuwa Twój brak szacunku (nie wszystkie pytania zakończyłeś znakiem zapytania). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Vicarious

Wypełniłam, choć dostrzegam w tej ankiecie duże braki. Pierwsza merytoryczna sprawa, która rzuciła mi się w oczy to brak filmów fantasy do wyboru, przyznam szczerze, że zostałam zraniona:-(
Wybór ulubionego filmu, aktora, reżysera też nie jest na miejscu, szczególnie dla kogoś kto ogląda dużo różnorodnego kina, tak jak ja, i w każdym gatunku ma jakieś ulubione filmy.
Kwestii gramatycznych i stylistycznych nawet nie poruszam, ale życzę powodzenia:-)

Vicarious

nie było do wyboru gatunku sci-fi a pytania zbyt ogólnikowe np. o ulubiony film, nie mam takiego, mam ulubione filmy z danego gatunku ewentualnie