PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216778
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Kolejny spot ;)
http://www.youtube.com/watch?v=K5vdLu5j7FA

ocenił(a) film na 5
Rose_Clementine

Znakomity :)

ocenił(a) film na 7
WielkiMou

I znowu widzimy Peetę! :)

ocenił(a) film na 5
Rose_Clementine

Zachwyca mnie ta łza... Nie wiem czemu :)

ocenił(a) film na 7
WielkiMou

A jak dla mnie jest ona trochę.. Sztuczna.

ocenił(a) film na 5
Rose_Clementine

Tak... też to widzę..., ale mnie zachwyca ;)

ocenił(a) film na 7
WielkiMou

Mnie w ogóle zachwyca wszystko co z Peetą.. Z tego co zauważyłam ludzie obstawiali, że film wygra Lawrence, dużo pokażą inni, ale nie Hutcherson.. A jak dla mnie na razie jest na odwrót. Włosy i mimika Katniss mnie wkurzają, Snow jest jakiś taki... nie wiem czemu, ale coś w nim złego jest. Zaś gdy pokazują Peetę.. Jest dobrze :)

Albo odzywa się moja babska strona :D

ocenił(a) film na 5
Rose_Clementine

Ja tam wolę klipy z Katniss, powrót do 12 był wyśmienity, ale Snow jest zachwycający - przynajmniej dla mnie. Reszta też wypada dobrze, na razie większych zastrzeżeń nie mam :)

Rose_Clementine

Pamiętam tą falę krytyki, która kierowana była pod adresem Josha. Zawsze byłem jego fanem i nie zawiodłem się, Josh znakomicie oddaje uczucia, jakie ja czułem czytając informacje o Peecie w Kapitolu.

Włosy Katniss akurat mają mało do odegrania skoro są peruką :D Należy jednak pamiętać, że Katniss straciła Peetę, Dystrykt 12, znalazła się w nowym otoczeniu, więc jej mimika jest dla mnie zrozumiała, ogólnie w książce Katniss była lekko niestabilna, a Jennifer idealnie to ilustruje.

Bardzo zastanawia mnie brak jakichkolwiek informacji o Annie i Enobarii, czyżby zostały pominięte?

ocenił(a) film na 8
WielkiMou

Mnie znacznie bardziej poruszają łzy Katniss w tym klipie, łza Peety... nie pasuje.