"a tak w ogóle najszczersze kondolencje za bloka konta ci składam :D" Tu na przykład i wszędzie indiej gdzie się tylko pojawisz.
bo na serio ci współczuję, aż tak na bana nie zasłużyłeś ale koniec końców jednak trollowałeś trochę, nie chodzi o narnię tylko o forum Hobbit
spoko :P ale zaproszenia nie przyjmę na wypadek gdyby i to ci (no nie ważne) nie kraczę mam konto miecola czy jak mu tam trochę drażni...
Ale w sumie nie jest mi szkoda tamtego konta, wszystkie oceny mam zapisane. Jedyne czym się przejmuje to małe zamieszanie mogące wystąpić na blogu w którym biorę udział w konkursie box office'owym.
Czyli to było twoje multikonto jeszcze gdy miałeś lolmikiego.... 15 lipca 2013.... Ty naprawdę się prosisz o bana.
Już dostałem możecie przestać się na mnie wyżywać. Teraz nie mam w ogóle zamiaru pisać z wami więc dajcie mi spokój.
W sumie na bana to nie zasłużyłeś. Trochę trollowałeś, ale to nie był aż taki trolling czosnako czy katedry. Gorzej, że miałeś multikonto, które i teraz może zostać zbanowane.
Ostatnimi bardzo rzadko tu wchodziłem i nie trollowałem bo temat na forum narnii 4 nie był prowokacją tak samo każdy mój komentarz w tym temacie.
Ciągle z tą Narnią wyjeżdżałeś spamować i to był trolling...
A tak w ogóle, to teraz nagle Hobbity są twoimi ulubionymi filmami?
Nie, nadal lubię tylko pierwszą część choć ostatnio podwyższyłem ocenę pustkowia a obniżyłem bitwie.
Ustawiłem to przed premierą pustkowia a potem nie chciało mi się zmieniać zaraz zamienię na Aslana :)