Jak można ocenić film, którego się jeszcze nie widziało?? Nie dość, że koneser, to jeszcze jasnowidz :P
Film miał już swoją premierę :) Owszem, w polskich kinach pojawia się dopiero jutro, ale to nie oznacza że nie było możliwości obejrzenia :)
Skoro można zjechać film po obejrzeniu zwiastuna, czemu nie pokusić się o zachwyt jeszcze przed seansem? ;)
Ja mieszkam w Belgii, a film obejrzalam wczoraj, poniewaz mial premiere 19 listopada. Jestem pewna, ze nie jestem jedyna osoba, ktora korzysta z filmwebu, a jest poza Polska.
Ale ta ocena widnieje już od dłuższego czasu :) Zresztą to nie jest pierwsza pozycja, która została oceniona przed premierą.
Od dłuższego czasu? Nie wiem, nie mam pewności, ale kiedy sprawdzałam filmweb w poniedziałek, opcja oceniania nie była jeszcze włączona.
Dzisiaj były pokazy przedpremierowe w wybranych Cinema-City ;) Nie jestem jakimś wielkim fanem tej serii, ale pierwsze 2 części dużo bardziej mi się podobały. Kosogłos w sumie niczym nowym nie zaskakuje, nie ma jakiejś złożonej fabuły, niektóre sceny są na bakier z logiką (przynajmniej ja odniosłem wrażenie, że chce się z widza zrobić idiotę, który zobaczy daną scenę i tyle, nie będzie się nad nią rozwodził). Film utwierdził mnie w przekonaniu, że jeśli jakiś tytuł jest podzielony na część 1/część 2, to w tej pierwszej, w sumie niewiele się dzieje i do kina lepiej się wybrać dopiero na tę drugą ;) Tak przynajmniej w mojej ocenie było też z Hobbitem, czy 7 częścią Harrego Pottera