Proszę nie dzielić więcej książek na części gdy nie sązbyt obszerne przez pazerstwo stracicie
widzów głupia moda która odbija się na widzach spokojnie można było akcje zamknąć w jednym
kawałku no ale niestety kasa robi swoje a taki miał potencjał ten Kosoglos żal...
Raczej Cie nie posłuchaja np. Czeka nas Niezgodna, zapewne Więzień Labiryntu itd.
No i z drugiej części Niezgodne zrobią trylogię zapewne hehe takie przecież te książki są. Obszerne ze te około 300str należy podzielić niedługo zamiast filmów w. Kinie będą seriale rodem moda na sukces a. Jeden odcinek będzie trwał 2 godziny i będziemy za to płacić jak za. Film a nie serial jestem wkurzony na maksa
No to wtedy sobie zarobią hej niepotrzebnie o tym napisaliśmy teraz nam pomysł Ukradna hihi
Napisałem Ci w innym temacie że będą dzielić na coraz więcej części.
http://www.filmweb.pl/news/%22Bastion%22+zmienia+si%C4%99+w+tetralogi%C4%99-1084 39
Hobbit to trylogia, Bastion będzie tetrylogia.
Zdajesz sobie sprawę z tego, że Bastion jest książką o połowę dłuższą niż cała trylogia igrzysk, a do tego posiada 10x więcej istotnych wątków i bohaterów?
Także porównanie wyjątkowo słabe, skoro już w zeszłym wieku ekranizacja Bastionu miała 10 godzin.
Jednak warto pamiętać, że ekranizacje książek powinny być robione tak, aby zadowolić fanów tych książek. Mnie jako fankę ten podział się o dziwo spodobał. O dziwo, bo przed obejrzeniem filmu wydawał mi się zbędny. Ale po seansie stwierdziłam, że druga połowa książki jest tak przepełniona akcją, że gdyby mieli pokazać całego Kosogłosa w jednym filmie to pomineliby wiele mniej dynamicznych, ale jednak istotnych scen, które na szczęście mogłam zobaczyć (np. piosenka o drzewie wisielców).