Czy wyciekły jakiekolwiek zdjęcia z Annie Crestą? Nie ma jej jak dotąd na żadnym materiale promocyjnym (chyba, że przeoczyłam). Mam wrażenie, że Steff Dawson jest najbardziej kontrowersyjną osobą w obsadzie. Zastanawiam się, czy w filmie nie zostaniemy bardzo negatywnie zaskoczeni jej wyglądem, zachowaniem, wykreowaną przez nią Annie. Poczułabym się chyba pewniej, gdybym zobaczyła choć jedno zdjęcie z planu, choć sekundę zwiastuna, na którym byłoby ją widać. Jak dotąd mamy tylko te dwie sekundy z WPO (które nie natchnęły mnie optymizmem).
Po prostu niektórzy aktorzy są promowani,niektórzy nie,a jeszcze inni promocje mają gdzieś.Finnick Odair w trailerach pojawia się raz.Paula Malcomson grająca matke Katniss nie pojawiła sie nigdy,nie pojawia sie i zapewne nigdy nie pojawi się przy promocji filmu.Woody Harrelson za to nigdy nie pojawił się na premierze Igrzysk Smierci,w czasie premier Kosogłosa tez go nie było.
Myślę, że w tej części również będą tylko migawki (podobno tak samo jak z Johanna) - chyba, że twórcy nas zaskoczą i pokażą jak ich torturują w Kapitolu.
Ja słyszałam (ale nic potwierdzonego, takie plotki) że będzie co najmniej kilka scen Finnick-Annie. No, zobaczymy :)