PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216777
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Czy wyciekły jakiekolwiek zdjęcia z Annie Crestą? Nie ma jej jak dotąd na żadnym materiale promocyjnym (chyba, że przeoczyłam). Mam wrażenie, że Steff Dawson jest najbardziej kontrowersyjną osobą w obsadzie. Zastanawiam się, czy w filmie nie zostaniemy bardzo negatywnie zaskoczeni jej wyglądem, zachowaniem, wykreowaną przez nią Annie. Poczułabym się chyba pewniej, gdybym zobaczyła choć jedno zdjęcie z planu, choć sekundę zwiastuna, na którym byłoby ją widać. Jak dotąd mamy tylko te dwie sekundy z WPO (które nie natchnęły mnie optymizmem).

Irma100

Po prostu niektórzy aktorzy są promowani,niektórzy nie,a jeszcze inni promocje mają gdzieś.Finnick Odair w trailerach pojawia się raz.Paula Malcomson grająca matke Katniss nie pojawiła sie nigdy,nie pojawia sie i zapewne nigdy nie pojawi się przy promocji filmu.Woody Harrelson za to nigdy nie pojawił się na premierze Igrzysk Smierci,w czasie premier Kosogłosa tez go nie było.

użytkownik usunięty
Irma100

Myślę, że w tej części również będą tylko migawki (podobno tak samo jak z Johanna) - chyba, że twórcy nas zaskoczą i pokażą jak ich torturują w Kapitolu.

ocenił(a) film na 8

Ja słyszałam (ale nic potwierdzonego, takie plotki) że będzie co najmniej kilka scen Finnick-Annie. No, zobaczymy :)

użytkownik usunięty
Irma100

Nie wiem jak to chcą pokazać, chyba że to ta scena [SPOILER], gdy juz jest po misji ratunkowej, a Kat widzi wpierw tą parę, a potem zostaje duszona przez Peete...