Czy ktoś z was wytrwał do końca napisów końcowych i widział tę piękną animację Kosogłosa? :)
Czy chodzi Ci o to? http://www.youtube.com/watch?v=PvqhSSu-y24
Nie dotrwałam, ale mam wrażenie, że możesz mówić o tym filmiku.
Niestety nie, chwilę czekałam, ale doszłam do wniosku, że już chyba nic nie będzie (błąd) :( Ale z tego co przeczytałam jest to animacja podobna do tej po "w pierścieniu ognia" tylko że na końcu SPOILER Kosogłos przełamuje złotą obręcz i odlatuje, tak? Mam nadzieję, że pojawi się niedługo w internecie :)
ja siedziałem do końca piosenki Lorde, wszyscy wyszli to ja też :/ żałuję :( ale znalazłem htt ps://www.youtube.com/watch?v=0ljLphMUHYE
Tak, dokładnie to miałam na myśli, jednak w kinie robiło to naprawdę spore wrażenie, ja osobiście przyznaję, że miałam ciarki. ;)
wiem jak było na WPO <3 strasznie żałuję, że wyszedłem :/ bo to jedna z najlepszych części filmu :/
Kurcze czułam że coś będzie na koniec, przeczekałam dwie piosenki (Lorde i The Hanging Tree) i nic się nie wydarzyło więc wyszłam :( ale do kina może się jeszcze wybiorą i tym razem poczekam do samego końca :P
A chciałam zostać to mnie przyjaciółka wyciągnęła i powiedziała że już nic na pewno nie będzie, najchętniej to bym już teraz poszła do kina i ponownie obejrzała cały film :)
Po zakończeniu filmu najpierw leci piosenka Lorde Flicker Bird a następnie Hanging Tree a później nie wiem bo wyszłam :/ ale wydaje mi się że po Hanging Tree puszczają animację z Kosogłosem :)
A słyszeliście reakcje widowni po tej animacji: https://www.youtube.com/watch?v=0ljLphMUHYE ??? Jedna babka najlepsza: "oh my gosh, i'm gonna die" :D
Niestety nie. Tak się nie robi. Mogliby dać to tuż po zakończeniu filmu, a nie po napisach. No cóż, trudno :P
Na całym świecie jest tak, że ogląda się napisy końcowe, bo jest to część filmu i forma szacunku do wszystkich, który nad nim pracowali. Jedynie w Polsce jak tylko pojawia się pierwszy napis, to ludzie prostują się jakby coś ich w tyłek dźgnęło i wybiegają.
Cóż. Tak jest i każdy się przyzwyczaił, że nie ma inaczej. No może nie każdy, ale większość. Ja tam nie mam żadnego protestu w tą stronę, raczej towarzystwo z którym jestem, chce jak najszybciej wyjść z kina. Ja sama bym może i została na napisach. ;-)
my też wyszliśmy "za stadem" po pierwszej piosence, a teraz żałuję.
może pójdę na film jeszcze raz i wytrwam do końca napisów :)
ja dałam radę nawet nie spałam w kinie super film super piękna muzyka i animacja bardzo ładna :)
Było warto isc do kina na nocke nawet nie chciałam spać :D
eee słabeusze hehe skoro wytrwali tak długo całą noc w kinie mogli poczekac te 5 min na koniec ;p