W Biedronce idzie kupić pierwszą część za 9 zł 99 groszy wydanie książkowe .
A oczywiście mam pytanie do was forumowicze oraz fani igrzysk śmierci podoba wam się podzielenie trzeciej
książki na 2 filmy mi bardzo , czuję że filmowi wyjdzie to na dobre w Harry Potter tak było i wyszło świetnie ???
Życzę wesołych świąt wielkanocnych zdrowia zdrowia przedewszystkim zdrowia smacznego jajka oraz
mokrego dyngusa panie i panowie
Powiem tak - wolę żeby zrobili dwa filmy niż żeby wycięli połowę ważnych wydarzeń, bo się nie zmieszczą w ramach czasowych. Poza tym w książce w pewnym momencie jest idealny punkt, w którym można przerwać akcję. W Harrym Potterze trochę dziwnie to wyszło, ale w sumie dobrze się stało, bo akcji w książce było dużo i jakbym miała śmierć wszystkich bohaterów za jednym zamachem to bym chyba nie wytrzymała emocjonalnie. A więc HP skończył się śmiercią Zgredka, a HG skończą się usiłowaniem zabójstwa Katniss :)
Spoko nie ma sprawy a w jakieś gazecie jest druga część za 29,99 podajże zapomniałam nazwy jak co to ci podam jutro
Wesołych Świąt
Polecam tom książek HG, jest świetny.
Jestem pewna że film się skończy tak jak pisał/pisała Nadienn, jest to świetny pomysł na zakończenie filmu.
PS. Już nie mogę się doczekać. :)
UWAGA, UWAGA
Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.
Lepiej z nim nie pisać!
UWAGA, UWAGA
Odradzam pisanie z użytkownikiem onetwo86, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany.
Lepiej z nim nie pisać!
Nawet nie umiesz napisać nic oryginalnego, tylko kopiujesz mój post.
Poniżej link, w którym możecie ocenić jakim użytkownikiem jest callof duty..., mnóstwo wyzwisk i obelg.
http://www.filmweb.pl/videogame/LEGO+Hobbit-2014-697560/discussion/100,2429167?p age=1#post_12189636
Napewno i tak znów zaśmiecasz forum nie masz nic do robienia niż zaśmiecać forum i tak cię zbanują wcześniej czy później więc żegnam.
Po pierwsze: Jeżeli mają kogokolwiek zbanować, to Ciebie(to przykład dlaczego http://www.filmweb.pl/videogame/LEGO+Hobbit-2014-697560/discussion/100,2429167?p age=1#post_12189636).
Po drugie: to Ty zaśmiecasz to forum(sam pierwszy do mnie napisałeś).
Po trzecie: "na pewno" piszemy oddzielnie.
Ależ ty jesteś mądry i to ty zaśmiecasz forum bo odpowiadasz na każdy mój post i ja nie trolluję jak ty,
Piszesz coraz bardziej pozbawione sensu zdania. Miałeś język polski w szkole?
Ps, nie masz argumentów i zaczyna się wyzywanie o trolli, żenada.
Bo ciągle odpowiadasz na moje posty najlepsze wyjście jest takie nie wchodźmy sobie w drogę tak będzie najrozsądniej.
Przecinki umiem stosować w zdaniach a książkę nie mam pojęcia czego miałbyś pisać może o tym jakie są kłótnie na forum.
Chyba, jednak nie potrafisz stosować.
Skoro pytasz "książkę piszesz?", to masz jakieś podejrzenia, lub przemyślenia. Więc, dlaczego tak myślisz, a nie o czym będzie książka.
Tak po prostu spytałem , jednak nie wchodźmy sobie w drogę tak będzie lepiej chyba że wolisz kontynuować tą rozmowę?
Ciężko to nazwać rozmową, podobnie jak wcześniejsze wymiany myśli, w których mnie obrażałeś i wyzywałeś.