PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

W Biedronce idzie kupić pierwszą część za 9 zł 99 groszy wydanie książkowe .
A oczywiście mam pytanie do was forumowicze oraz fani igrzysk śmierci podoba wam się podzielenie trzeciej
książki na 2 filmy mi bardzo , czuję że filmowi wyjdzie to na dobre w Harry Potter tak było i wyszło świetnie ???
Życzę wesołych świąt wielkanocnych zdrowia zdrowia przedewszystkim zdrowia smacznego jajka oraz
mokrego dyngusa panie i panowie

LobeliaSakvil

Powiem tak - wolę żeby zrobili dwa filmy niż żeby wycięli połowę ważnych wydarzeń, bo się nie zmieszczą w ramach czasowych. Poza tym w książce w pewnym momencie jest idealny punkt, w którym można przerwać akcję. W Harrym Potterze trochę dziwnie to wyszło, ale w sumie dobrze się stało, bo akcji w książce było dużo i jakbym miała śmierć wszystkich bohaterów za jednym zamachem to bym chyba nie wytrzymała emocjonalnie. A więc HP skończył się śmiercią Zgredka, a HG skończą się usiłowaniem zabójstwa Katniss :)

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

dzięki za cynk :) jutro lecę do Biedrony kupić :)
Pozdrawiam

marjou

Spoko nie ma sprawy a w jakieś gazecie jest druga część za 29,99 podajże zapomniałam nazwy jak co to ci podam jutro

ocenił(a) film na 8
LobeliaSakvil

Newsweek :-)

Luthien2707

Oki dzięki za przypomnienie :-)

LobeliaSakvil

Wesołych Świąt
Polecam tom książek HG, jest świetny.
Jestem pewna że film się skończy tak jak pisał/pisała Nadienn, jest to świetny pomysł na zakończenie filmu.

PS. Już nie mogę się doczekać. :)

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

UWAGA, UWAGA

Odradzam pisanie z użytkownikiem LobeliaSakvil, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany. Mało tego,
wszystkich oskarża o bycie użytkownikiem "strakchlirmers" i posiadanie kilkunastu kont, bo nie dopuszcza do siebie faktu że inni mogą się z nim nie zgadzać.

Lepiej z nim nie pisać!

UWAGA, UWAGA

Odradzam pisanie z użytkownikiem onetwo86, ponieważ każdy kto ma inne zdanie jest: obrażany, wyśmiewany i prowokowany.

Lepiej z nim nie pisać!

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Nawet nie umiesz napisać nic oryginalnego, tylko kopiujesz mój post.

Poniżej link, w którym możecie ocenić jakim użytkownikiem jest callof duty..., mnóstwo wyzwisk i obelg.
http://www.filmweb.pl/videogame/LEGO+Hobbit-2014-697560/discussion/100,2429167?p age=1#post_12189636

Jakiś ty mądry kupiłeś już maść na ból dupy pewnie nie bo jesteś hipsterem.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Jakiś Ty wtórny i nieoryginalny, a do tego strasznie upierdliwy i dziecinny.

Napewno i tak znów zaśmiecasz forum nie masz nic do robienia niż zaśmiecać forum i tak cię zbanują wcześniej czy później więc żegnam.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Po pierwsze: Jeżeli mają kogokolwiek zbanować, to Ciebie(to przykład dlaczego http://www.filmweb.pl/videogame/LEGO+Hobbit-2014-697560/discussion/100,2429167?p age=1#post_12189636).
Po drugie: to Ty zaśmiecasz to forum(sam pierwszy do mnie napisałeś).
Po trzecie: "na pewno" piszemy oddzielnie.

Ależ ty jesteś mądry i to ty zaśmiecasz forum bo odpowiadasz na każdy mój post i ja nie trolluję jak ty,

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Piszesz coraz bardziej pozbawione sensu zdania. Miałeś język polski w szkole?

Ps, nie masz argumentów i zaczyna się wyzywanie o trolli, żenada.

Nudzisz.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Dziwne, bo nie zachowujesz się jak osoba znudzona.

Książkę piszesz?

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

A skąd taki wniosek?

Bo ciągle odpowiadasz na moje posty najlepsze wyjście jest takie nie wchodźmy sobie w drogę tak będzie najrozsądniej.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

...ale dlaczego miałbym pisać książkę?
Umiesz stosować przecinki w zdaniach?

Przecinki umiem stosować w zdaniach a książkę nie mam pojęcia czego miałbyś pisać może o tym jakie są kłótnie na forum.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Chyba, jednak nie potrafisz stosować.
Skoro pytasz "książkę piszesz?", to masz jakieś podejrzenia, lub przemyślenia. Więc, dlaczego tak myślisz, a nie o czym będzie książka.

Tak po prostu spytałem , jednak nie wchodźmy sobie w drogę tak będzie lepiej chyba że wolisz kontynuować tą rozmowę?

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Ciężko to nazwać rozmową, podobnie jak wcześniejsze wymiany myśli, w których mnie obrażałeś i wyzywałeś.

Tak jak wspomniałem nie wchodźmy sobie w drogę ,tak będzie najrozsądniej.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Jeżeli proponujesz coś takiego, to wypada napisać jedno "magiczne" słowo.

Sorka za tamte obrażanie.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Nie znam angielskiego, więc napisz w ojczystym języku.

Przepraszam za tamto obrażanie.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

W porządku.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Szybko skończyły się argumenty...

LobeliaSakvil

kto idzie?

obreb_2

Umiesz czytać ze zrozumieniem ??? napisałem że idzie kupić film w biedronce ale już nie idzie bo dawno po terminie ! a nie kto idzie czytaj dobrze poza tym odpowiadasz na temat przed dwóch miesięcy masakra