Czy ktos orientuje sie mniej wiecej do ktorego rozdzialu w ksiazce beda rozgrywaly sie wydarzenia w 1 czesci?
Póki co nic nie wiadomo, pozostają nam spekulacje ;] Ja sama mam nadzieję, że wybiorą naprawdę dobry i trzymający w napięciu moment.
Z tego co zauważyłam (a mogę mylić się w swoich spostrzeżeniach) chyba najwięcej osób obstawia, że będzie to po słynnej scenie przytulania się Peety do szyi Katniss :)))
To też mój typ -"czułe" spotkanie Katniss i Peety. I to gdzieś jest w połowie książki.
Patrząc na obsade można stwierdzic ze bedzie to juz po szkoleniach i po dostaniu sie Katnnis do drużyny 451. W obsadzie pojawiaja sie Leg1 i Leg2. Te dwie bohaterki pojawiaja sie dopiero w rozdziale 18. Dlatego tez ja mysle że bedzie tak że cala akcja w kapitolu to bedzie Kosoglos czesc 2.
Kto w ogóle jest twórcą tej obsady?Gdyby było tak jak piszesz to dlaczego w obsadzie nie ma aktorów grających Jackson,Mitchella czy Homesa?
Albo ktoś pisze niesprawdzone informacje.
No i wogóle nie byłoby już co pokazywać jakby powstała ta drużynka w 1. części...była by nuda.
Nuda?? no nie wiem. najlepsza czesc ksiazki bedzie w 2 czesci. Walka w Kapitolu śmierc Coin.
No właśnie... i takie tam :D będzie bardzo (nie) przyjemnie :)
Jeszcze jakieś 1 1/2 roku, nie moge się doczekać do 2. części !!! Chociaż na 1. też mam już smaczek...hmm...
Słyszałam coś, że został już zatwierdzony fakt, że I część skończy się na ataku Peety na Katniss przy pierwszym spotkaniu. :)
A co jeśli zrobią nam psikusa i podzielą film w momencie gdy Katniss ma zastrzelić Snowa? Prawie na samym końcu :D