czy ten film ujrzy światło dzienne ale ja się martwię i to poważnie
Hobbit brak informacji ciągłe dokrętki ciągłe nie wyrobią się z Hobbitem i Hobbit nie ujrzy światła dziennego w tym roku
kosogłos part one brak informacji porządnych mam już dość protestuję to już więcej wiadomo kto wystąpi w tańcu z gwiazdami jesienią i kto go wygra listopadem 2014 finałowym odcinku a Igrzyska śmierci kosogłos part one Hobbit BPA zaczynam się martwić
Wiem wiem interpunkcja ortografia i spam ale od dziś żadnych takich tematów bo w kinie wisi już plakat z kosogłosa hurra :) , tylko z Hobbita jeszcze nie :( i to mnie właśnie martwi
Z Hobbita nie może jeszcze wisieć bo nie ma jeszcze...
Ja zobacze w swoim kinie w niedziele, jak pójdę na JWS2
Oki plakat powinien wisieć nad kasami sprzedarzy biletu gdzie indziej nie może a jeśli chodzi o Hobbit , to w tamtym roku plakat już był a teraz nie ma cienia informacji , nie ździwię się jak date ostatniego Hobbita zmienią ponownie oby tylko nie na grudzień 2015
To mam nadzieję że masz rację co do Hobbita jednak na najgorsze trzeba się przygotować ! a jeśli chodzi o kosogłos część 1 skoro plakat już w kinie czuję że nie długo zwiastun obstawiam początek lipca
hę? O.o
To, że nie ma jeszcze żadnych trailerów nie znaczy, że nie będzie filmów. Poza tym jest jeszcze trochę czasu do ich premier. Kosogłos będzie w listopadzie, Hobbit w grudniu, więc jakby nie patrzeć mamy jeszcze ponad 5 miesięcy. Skoro dokręcają coś, znaczy że w postprodukcji coś im się nie zgadzało i muszą to zmienić lub nakręcić jeszcze raz. To normalne, nawet na miesiąc przed premierą.
Nie siej paniki, bo nie ma powodu.
Wiem ale o igrzyska śmierci już się nie martwie bo w kinach już wisi plakat o yes :) , tylko z Hobbita nie a w tamtym roku już wisiał i to mnie niepokoi oraz żadnych informcji z Hobbita i jeszcze te dokrętki w tamtym roku w marcu przesuneli datę Hobbit 3 bo sie nie wyrabiali
Wiem, że mnie lubisz, ale... umiesz ogarnąć interpunkcję i układ zdania, bo ortografię masz dobrą :)
Co do tematu. Spokojnie, Hobbit z pewnością dawno już jest zmontowany, a nawet te 15 minut, to tacy fachowcy zrobią, ile w pare dni? (licząc zrobienie, dodanie efektów, montaż, muzykę, dźwięk). Mockingjay na pewno też już jest obrobiony, tylko Lionsgate zwleka z zwiastunem i innymi rzeczami dot. filmu, by podbudzić fanów.