PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216370
5,8 59 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

co to się dzieje gdzie tu zwiastun gdzie jakieś zdjęcia cokolwiek ani zwiastuna z Hobbita nie ma ani Igrzysk śmierci jak tak dalej pójdzie wyjeżdżam z polski bo tylko my chyba jesteśmy mało informowani o czymkolwiek straszne nudy chyba ze ktoś coś wie to proszę konkrety !!! Masakra jak tak dalej pójdzie to prędzej dostaniemy zwiastun star wars 7 albo z Kung fu pandy 3 . To już z szybcy i wściekli 7 więcej wiadomo

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

No niestety, tak jest.

A tak wgl, to wg mnie powini dać trailer tydzień przed premierą by podburzyć emocje. Co do zdjęć, to już powinni trochę wydać.

filmowy_laufer

Ja rozumiem że była ostatnio u nas cisza wyborcza ale coś za dużo tej ciszy

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

Hahaha :D

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

zgadzam się z tobą, zbyt dużo napięcia przed zwiastunem czy chodź by plakatem, niedługo pewnie o to pojawią się nowe kłótnie na forum

kasiadabrowa1

Dokładnie tylko kłótnie i trolle na forum są i coraz to nowe trolle się pojawiają a zwiastuna jak nie było tak nie ma a już dawno u nas po ciszy wyborczej i wielkim poście

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Zgadzam się z wami wszystkimi. Zwiastun już na pewno jest, tylko że "trzymają go pod kluczem". Myślę że jakby został pokazany w Ameryce to doszedł by do Polski, takie wieści się szybko roznoszą, tym bardziej że jest tu mnóstwo fanów którzy go oczekują z NIECIERPLIWOŚCIĄ !!!

malwina07

Też tak myślę z Hobbita już zwiastun grający Oriego go już widział i ma się pojawić gdzieś 13-15 czerwiec myślę że gdzieś za nim kryje się zwiastun kosogłos część 1

ocenił(a) film na 7
malwina07

Polacy by go zobaczyli równocześnie w Ameryce, bo oni dają go na głównego fanpage i youtube :)