co to się dzieje gdzie tu zwiastun gdzie jakieś zdjęcia cokolwiek ani zwiastuna z Hobbita nie ma ani Igrzysk śmierci jak tak dalej pójdzie wyjeżdżam z polski bo tylko my chyba jesteśmy mało informowani o czymkolwiek straszne nudy chyba ze ktoś coś wie to proszę konkrety !!! Masakra jak tak dalej pójdzie to prędzej dostaniemy zwiastun star wars 7 albo z Kung fu pandy 3 . To już z szybcy i wściekli 7 więcej wiadomo
No niestety, tak jest.
A tak wgl, to wg mnie powini dać trailer tydzień przed premierą by podburzyć emocje. Co do zdjęć, to już powinni trochę wydać.
zgadzam się z tobą, zbyt dużo napięcia przed zwiastunem czy chodź by plakatem, niedługo pewnie o to pojawią się nowe kłótnie na forum
Dokładnie tylko kłótnie i trolle na forum są i coraz to nowe trolle się pojawiają a zwiastuna jak nie było tak nie ma a już dawno u nas po ciszy wyborczej i wielkim poście
Zgadzam się z wami wszystkimi. Zwiastun już na pewno jest, tylko że "trzymają go pod kluczem". Myślę że jakby został pokazany w Ameryce to doszedł by do Polski, takie wieści się szybko roznoszą, tym bardziej że jest tu mnóstwo fanów którzy go oczekują z NIECIERPLIWOŚCIĄ !!!
Też tak myślę z Hobbita już zwiastun grający Oriego go już widział i ma się pojawić gdzieś 13-15 czerwiec myślę że gdzieś za nim kryje się zwiastun kosogłos część 1