PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
ocenił(a) film na 7
Kruko123

Wątpię by brał on udział w tym filmie.

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Bosze, to oni Boggsa nie znaleźli? Leeg 1 i 2 to znaleźli dopiero do 2 części, a Boggsa któy jest już na samympoczątku nie mają? Neich do roboty sie biorą, no mają tylko rok. Niech nie spieprzą tej pięknej ksiązki ;/

filmowy_laufer

dokładnie

Kruko123

a ty na kogo stawiasz??

ocenił(a) film na 7
Kruko123

Choć Rose_Clementine tez moze mieć racje, ale ja chcę tą piękną Drużyne Gwiazd! ;/

ocenił(a) film na 6
Kruko123

Z tego co mi wiadomo Mahershala Ali będzie grał Boggsa.

ocenił(a) film na 7
CasperChase

ooo, nawet spoko, tylko wygląda nieco na wrażliwego ;/

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

W "Drugie Oblicze" i "House Of Cards" raczej na wrażliwego nie wygląda. Powinien dać radę. :)

ocenił(a) film na 7
CasperChase

Nie oglądałem go w żadnym w filmie więc nie wiem. To dobrze. Ja jestem ciekaw tylko czy zmienią jego śmierć, no bo trochę za krwawa na wiek dla filmu, szkoda bo właśnie chodziło to okrucieństwo ;/

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Myślę, że akurat "Kosogłos" będzie bardziej krwawy niż poprzednie części. Wskazuje na to chociażby fakt, że w pierwszej części wycięto WSZYSTKIE brutalne sceny, a w "W Pierścieniu Ognia" zobaczymy już trochę nagości, krwi i brutalności. Oby każda kolejna część była przeznaczona dla starszych odbiorców, tak jak Harry Potter.

ocenił(a) film na 7
CasperChase

Mam taką nadzieje. Nagość jest w pierścieniu???

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

Johanna w windzie według źródeł zbliżonych do oficjalnych pojawi się w filmie. Poza tym wyciekło zdjęcie, gdzie Katniss ma rozciętą rękę(Johanna rozcięła jej ramię, gdy chciała wydobyć urządzenie namierzające), a na IMDb ostrzegali rodziców: https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1424262_637047253012890_1098840 702_n.jpg
Nie wiem, czy to na pewno prawda, ale mam nadzieję, że pokażą trochę więcej niż w pierwszej części.

ocenił(a) film na 7
CasperChase

Nie musisz mi tłumaczyć rzeczy bo czytałem książki :3