PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

J.W. Wie ktoś może coś o jakimś dłuższym zwiastunie czy choćby kolejnym filmiku propagandowym
?

ocenił(a) film na 7
Verona_

Aktorzy zaczęli już powoli promować film.. Małe szczegóły, typy wspólne zdjęcie Lawrence, Banks i Liama na tle plakatu Kosogłosa.. Więc prawdopodobnie niedługo pojawi się jakaś filmowa promocja.. Z tego co czytałam ludzie stawiają, że dopiero będzie to we wrześniu, w okolicach połowy.. Ponoć jest wtedy jakieś wydarzenie (nie wiem jakie, nie czytałam, uznałam to za czyste spekulacje fanów)

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Heh, ładnie wyszło.. Wpierw napisałam "czytałam", a potem "nie czytałam".. Miałam na myśli niezbyt szczegółowe przyjrzenie się temu co zostało napisane, bez głębszego zagłębiania się ;)
PS. Filmweb powinien mieć lepiej zrobioną opcję edycji wpisów na forum..

Rose_Clementine

Spekulacje fanów są faktycznie bardzo różne, były także takie że co dwa tygodnie coś będą wrzucać nowego. Akurat dzisiaj minęły kolejne dwa i nic. Więc na razie trzeba czekać. Dzięki za informacje :D

ocenił(a) film na 7
Verona_

Czasami nie wiadomo już czy coś jest spekulacją fanów czy wiadomością od producentów rozprzestrzenianą masowo. Swego czasu była przecież taka informacja że zwiastun pojawi się na MTV coś... Wielu sądziło, że to info prosto od Lionsgate a tu klops... :)

Rose_Clementine

To jak tak trochę z innej beczki. Orientuje się ktoś, czy jest jakaś gala filmowa lub coś tego typu we wrześniu? Może podczas takiego wydarzenia ruszą z przytupem i wypuszczą full zwiastun. Jakby nie patrzeć już coraz bliżej będzie do premiery, na co tu czekać?

użytkownik usunięty
Moncia21

W sumie nie musi to byc wydarzenie filmowe. Bodajże finalny zwiastun WPO został zaprezentowany we wrześniu przed meczem...

Moncia21

Ja słyszałam, że na gali Video Music Awards 2014 coś będzie. Gala będzie podajże 24 sierpnia.

Trzeba mieć nadzieję.

ocenił(a) film na 7
moni16

Miałem to pisać xD