PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Przeczytałam gdzieś, że podobno tę część będą mogły oglądać osoby jedynie powyżej 17 roku życia,
a młodsi tylko za zgodą opiekuna. Nie są to oficjalne info, ale bardzo prawdopodobne.

AtramentoweSerce

byłoby świetnie. Pamiętasz skąd wzięłaś to info?

ocenił(a) film na 7
mefi17

Ach, na jakimś fanpage'u na facebooku rzuciło mi się w oczy :)

ocenił(a) film na 7
AtramentoweSerce

Byłoby świetnie, nie ucinaliby tych mocniejszych scen, których powinno być wiecej we wcześniejszych częściach. .. ale wątpię by aż tak bardzo zajęli sie wiekiem. Producentom chodzi przecież też o kasę, a młodzi znacząco napędzają rynek filmowy...

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Jak dla mnie wspaniale, bo nareszcie będą jakieś mocne sceny, a nie to co w Igrzyskach Śmierci, zwykła farbka jako krew.
Ja myślę, że zarówno ta część jak i druga będą na pewno +15, no bo w końcu jest tam tyle krwawych scen, że to w głowie by się nie mieściło, jakby do kin wprowadzili ten film +12.

AtramentoweSerce

Wg mnie zostanie pg13. Producentom nie opłacałoby się robić go w R bo to oznacza mniejsze dochody. Nie oszukujmy się większość ludzi którzy oglądali HG i CF mieścili sie w pg13. Jak dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby kręcenie w R i usuwanie krwi itp żeby sie zmieścić w pg13, ale nie odwrotnie! W ten sposób mielibyśmy 2 wersje i wszyscy byliby zadowoleni ;)

ocenił(a) film na 7
mefi17

Twoje rozwiązanie doprowadziłoby do kolejnych kosztów, ktore nie zwrócą się

Rose_Clementine

Budżet CF wynosił $130 000 000, a film do tej pory zarobił $777,924,000, tak więc wątpię, że cyfrowe usunięcie czegoś, bądź dodanie, czy nawet nagranie drugiej takiej samej sceny których i tak jest dużo, tak obciążyłoby budżet, że jest to niewykonalne.

użytkownik usunięty
AtramentoweSerce

Może zrobią dwie wersję :) OBY! Trzymam Kciuki ;P

Nie ma na to najmniejszych szans. Zejdźcie na ziemię. Jedynie co mogą zrobić to manipulować klimatem filmu. Powinien być mroczniejszy od WPO i będzie git :)

użytkownik usunięty
sliv3r3

Oby :)

ocenił(a) film na 7
AtramentoweSerce

A żeby to była prawda :(((

AtramentoweSerce

Nie realne - na bank to tylko plotki - przy takim filmie nie pozwolą sobie na taką kategorię i utratę jakieś kasy z wpływów z biletów