Moim skromnym zdaniem te części filmu mogą być najlepsze mimo, że poprzednie części książki
bardziej mi się podobały to w ostatniej dużo się dzieje i może im się to naprawde ciekawie udać;)
3 czesc byla jakby najbardziej `spokojna` moze nawet troche nudna w porownaniu do poprzednich, ale mimo to duzo sie dzialo i 3 czesci najbardziej nie moge sie doczekac. troche szkoda ze jest podzielona na dwie czesci, wiem ze bedzie wiecej pokazane i cieszy mnie to ale na ostatnią część znowu trzeba bedzie czekac! ;p
Dokładnie, coś w tym jest. Pewnie podzielą w najciekawszym miejscu żeby z kina się nie chciało wyjść;)
Mam nadzieję, że za pomocą filmu, Autorka książki odpowie na różne pytania, które się nasuwają podczas czytania. Ciekawią mnie zwłaszcza momenty w których Katniss była ranna/nieprzytomna o których mało wiemy i gdzie można było ruszyć z wyobraźnią. Książka jest tak ciekawie prowadzona, że wiemy tyle ile wie bohaterka. Jak pada nieprzytomna, śpi to narracja staje - takich pustych luk w książce jest multum.