Zostało 100 dni do premiery, a nadal nie ma trailera z prawdziwego zdarzenia ;/
Tak, tak, pomarudzmy sobie znowu.. :) Zwiastun jest, jakieś inne formy promocji też, więc z punktu widzenia producentów wszystko w porządku :)
Pomarudzić nie zaszkodzi nie raz :D
No tak tak, ale jakiś dłuższy trailer mogliby w końcu wypuścić...
Ja bym chyba spodziewała się zwiastunu we wrześniu, nie szybciej. Do tej pory może jeszcze coś "drobnego" nam dorzucą, jakieś kolejne plakaty tym razem z Katniss i Peetą, czy cos tego typu.
Też tak obstawiam. Moze zrobią ucieche i 1.09 nie bedzie najgorszym dniem w roku 2014
Dzisiaj Noc Spadajacych Gwiazd - pomysl zyczenie, moze sie spelni ;)
a tak serio dzisiaj Perseidy i 100dni do premiery, to nie moze byc przypadek :)
U mnie niebo zachmurzone i nie moge ogladac (jak to zwykle przy zjawiskach astronomicznych)
Ja specjalnie wbilam sie do rodzicow 9km za miasto, lysy daje ale ta wsch czesc do obserwacji czysta, oby tak zostalo! Lezaczki czekaja, rok temu sporo widzielismy dopoki niebo nie zaszlo chmurami...
Meteory zwiastują nam rychły zwiastun (jakie masło maślane ;p)
Wyjrzę później na zewnątrz, choć Księżyc może utrudniać obserwacje. W zeszłym roku udało mi się zobaczyć 7.
Wieś to i tak świetne warunki, ja jestem w małym mieście ale dosyć dobrze widać gwiazdy. Oby tylko chmur nie było.
Mieszkam na wsi i jakoś nic nie da sie zobaczyc... wasza teoria sie nie zgadza ;p
Widzieliście?? Nowe foto sądząc po włosach Jen i zaroście Liama :)
https://twitter.com/TheHungerGames/status/499315521297211393
Kolejne zdjęcie z dnia prasowego, tym razem na zdjęciu Willow:
facebook.com /mockingjay331/photos /a.371333926250892.99531.367774126606872/789390971111850/ ?type=1&theater
Gdzie Josh?
Oto jak powstała fota z Jen, Elizabeth i Liamem ----> elizabethbanks.com /post/94645387005 /cuties-and-me-pt-2-liams-long-arm