PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

MAMY LT. JACKSONA!

użytkownik usunięty

http://hungergames.pl/2014/05/michelle-forbes-dolacza-do-obsady-kosoglosa/

Co wy na to? Jak dla mnie może być

Ładnie to trzymali w tajemnicy.Przecież sceny z Jackson już dawno zostały nagrane.

użytkownik usunięty
lucer

Od 5.05 jest kręcona druga część Kosogłosa

Od 5 maja ,ale w Europie.Sam Claffin skończył zdjęcia,a niemożliwe,żeby go nie było w drugiej części.

użytkownik usunięty
lucer

No tak, ale aktorzy niektórzy tylko występuja w drugiej części. Nie ma nawet chyba Boggsa...

Producenci specjalnie podają mylne informację w sprawie obsady,żeby ludzie nie zorientowali się kiedy zakończy się pierwsza część.Zresztą Elizabeth Banks poinformowała,że już skończyła zdjęcia,a ona pojawia się tuż przed egzekucją Snowa czyli w scenie,która na pewno będzie w drugiej części.

użytkownik usunięty
lucer

http://hungergames.pl/2014/05/obsada-kosoglosa-w-paryzu/

Jak widać po zdjęciach w Paryżu kręcą sceny z Kapitolu po opuszczeniu sklepu Tigris,pojawiła się Enobaria więc będą kręcić głosowanie w sprawie igrzysk dla dzieci z Kapitolu.W Berlinie będą zapewne kręcić scenę wybuchu bomb pułapek ,kiedy ginie Prim.

użytkownik usunięty
lucer

Tez tak mysle

użytkownik usunięty
lucer

TIGRIS też została dodana

ocenił(a) film na 7

Nawet podano skróty imion :) To już spoza książki :) Coś czuję, że jutro pojawi się ktoś inny :D

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

TIGRIS została przed chwila dodana. A Boggs może jutro ;P

ocenił(a) film na 7

Boggs już jest od dawna ;)

ocenił(a) film na 7

http://www.filmweb.pl/person/Mahershala+Ali-190191
;)

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Serio? Murzyn?> Ja myślałem że on jest biały!

ocenił(a) film na 7

Ja tak samo :c

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Nie jestem rasistą, ale się mocno zdziwiłem

ocenił(a) film na 7

Ja też, no ale cóż nic nie poradzimy ;)

Mamy też już całą obsade drużyny 451 obsadzoną oprócz Mitchella ;) Jego się jutro spodziewam ;P
\

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

I reszte wszystkich juz obsadzili> Nie pamietam połowy postaci z Kosogłosa xD

ocenił(a) film na 7

Dawno czytałeś? ;>

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Dobre półtora roku temu xD

ocenił(a) film na 7

mhm ja pół roku :)

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Teraz nie mam czasu, ale pamietam wazniejsze wydarzenia

Francuzi przebijają wszystkich z ilością zdjęć z planu w USA aż takiej możliwości nie mieli ;)

Co do kiedy była kręcona część pierwsza a druga to trudno powiedzieć bo Sam i Josh na MTV Movie Awards mówili że nie kręcą back to back tylko w jeden dzień z jednej części ana drugi dzień z kolejnej że im się już myli co i jak. Więc w Europie tez może coś być jeszcze z pierwszej części kto wie, zostało im 2 miesiące kręcenia więc te dwa miesiące to za mało na drugą część a kręcą od września czy sierpnia zeszłego roku więc materiału sporo mają z jednej i drugiej części teraz to raczej już taka końcówka. Więc pewnie faktycznie tylko z drugiej części ale kto ich tam wie. Nic nie podają zwiastunu pierwszego jeszcze nie dają więc może czekają aż skończą kręcić w ogóle. Co daje do myślenia że faktycznie może jeszcze nie do końca nakręcili pierwszą część. Ale najbardziej współczuję ekipie filmowej, reżyserowi i montażystą ponieważ nie dość że muszą skupiać na montowaniu już filmu to jeszcze do kręcenia na planie. To musi być niezły chaos tym bardziej że kręcą ten film tak dziwnie a wiadomo że a to może by się jeszcze przydało, coś dokręcić, a może jednak damy to tutaj a to do drugiej części. A czas goni. A zwłaszcza pierwsza część do drugiej mają czas. Oby wyrobili się z materiałem całkowicie , choć wydaje się ze tyle co kręcą powinno być ok. Ciężko by było zebrać później choć na chwilę ponownie ekipę bo każdy z nich ma też inne projekty. Nie widać tego po nich ale wydaje mi się że tyle czasu co to kręcą daje im już po kościach.

Molly_06

Twoje słowa potwierdzają,że cała ekipa tak zakręciła w sprawie filmu,żeby nikt się nie domyślił jak zakończy się pierwsza część.A Francuzi pstrykają zdjęcia bo po prostu ekipa im na to pozwala.Już nie ma nic do ukrycia,wszyscy wiedzą jacy aktorzy są w Europie i jakie sceny będą kręcone,a takie zdjęcia to część promocji filmu.