Nic dziwnego, film sam w sobie jest bardzo słaby i nie zasługuje na więcej niż 5, tłumaczyć częściowo może go tylko fakt że jest częścią sagi. Bardzo źle podzielili wydarzenia z książki na obie części filmu, w rezultacie wyszła taka nuda że szok, osobiście zmieniłbym tytuł filmu na "Symulator życia w bunkrze" bo mniej więcej 80% scen się tam działa. Można było wrzucić do końcówki pierwszej części dużo więcej akcji, jednak reżyser zdecydował wszystko przesunąć do drugiej, tak więc tutaj mamy usypiacz, a tam będzie umierała główna postać co 10 minut, kiepsko.
Racja czuje to samo dokładnie ludzie się oszukują ze niby wszystko fajnie ale prawda jest taka ze wcale nie był dobry był średni niestety ale cóż kasa liczy się najbardziej
Jak na ten film to było by mistrzostwo wszechświata, więc myślę, że będzie max 7,0 co dla mnie jest i tak za dużo bo wahałem się między 5 a 6, ale widząc jak psychofani sypią dziesiątkami to dałem 5.
Może. Mi tego dna nawet nie chce się oglądać. Jak widzę, te chore na Igrzyska nastolatki i drewnianą Katniss, to mi się odechciewa...
na imdb średnia dobije 7,9 skoro Hobbit ma taką średnią myślę że tu problemu nie będzie. Jak dla mnie film jest ok
Takie ma, że ogólnie ludziom nie przypadł do gustu ten gniot:), To oznacza, że jest jeszcze nadzieja.
7.3 to taka sama średnia jak Hunger Games. cz 1. 7.5 tutaj to taka sama średnia jak Catching fire, wiec nie rozumiem
Poza tym dlaczego nie przypadl do gustu? średnie powyżej 7 oznaczaja wg filmwebu ze film byl dobry.
Ale średnia drastycznie spada już na początku. Nie zdziw się, jeśli za miesiąc film będzie miał średnią 6.9.
Na poczatku zawsze spada przeciez bo najwiecej ludzi oglada, gdy jest w kinach. Potem oglada juz coraz mniej.
Najbardziej mi sie śmieć chce z ludzi którzy oceniają ten film, nie oglądając ani jednej części (y) Mistrzostwo świata.
Spada w rankingach między innymi na filmweb, nie dlatego że jest słaby tylko dlatego że co druga osoba typu wyżej wypowiadający się "POZORSKI" da ocenę 1/10, nie uzasadniając swojej oceny. Bo żeby wystawić taką ocenę to trzeba mieć jakieś argumenty, a "bo tak" albo "film ogólnie słaby" to żadna argumentacja ! To tylko podkreślenie waszego powierzchownego spojrzenia na film ..
Pisze to osoba, która oceniła Władce Pierścieni i Interstellar na 5. Gratuluję zj#banego gustu. Ciekawe jakie ty masz argumenty...
Tobie się coś podoba a komu innemu coś innego i nic ci do tego. Chamie szanuj innych zdanie...
Nie pomnę, ale takie argumenty powinna mieć także osoba dająca 10/10 a tych nie widać ;]
Także nie ośmieszaj się dalej, hipokrytko ;)
Hipokrytą to jesteś w tym momencie ty .. Jakbyś sobie łaskawie zjechał w komentarzach troszkę niżej to zobaczyłbyś że już si wypowiedziałam dlaczego dałam taką ocenę. Natomiast waszch argumentów nie widzę :) Ale miło że się martwisz ;)
I jak zwykle myślenie boli...
A widzisz, żebym dał niską ocenę?
A co do argumentów:
Skoro tak je posiadasz, to nie problem zrobić kopiuj wklej. Chyba, że jednak nie istnieją.