PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Nie wiem czy można to już traktować jako zwiastun, ale powiązane z nadchodzącym filmem.
https://www.youtube.com/watch?v=7dCB2U9lX48

ocenił(a) film na 7
wojok040

To taki raczej teaser zapowiadający.

wojok040

W końcu pokazują coś związanego z Kosogłosem.
Słyszałam, że jutro ma być zwiastun, to prawda?

agatkl9

Podobno ma być na początku lipca.

użytkownik usunięty
Nadienn

Skąd info?

Jakiś tydzień temu na którymś forum nieoficjalnie ktoś rzucił takie info. Chociaż Comic Con z tego co widzę będzie dopiero pod koniec lipca...

Nadienn

Tak samo jak niektórzy podawali, że ma być dziś oficjalny. Inni, że w sobote. Jeszcze inni piszą o początku lipca. A ostatecznie pewnie będzie na Comic Con.

Moncia21

nie nie przesadzajmy zwiastun Hobbita też już zatwierdzony i myślę że zwiastun Hobbita ujrzymy w wtorek 1 lipca a w sobotę teraz lub jutro ujrzymy zwiastun kosogłosa

a tu nowa informacja o trailerze z Hobbita

http://www.theonering.net/torwp/2014/06/25/90481-spy-says-peter-jackson-has-appr oved-the-next-hobbit-trailer/

LobeliaSakvil

Obyś miała racje.

Moncia21

jasne że tak po za tym Igrzyska i hobbit miały nie dużą różnicę w wypuszczeniach trailera , więc teraz zapewne będzie podobnie

użytkownik usunięty
agatkl9

Zwiastun ma być w sobotę.

Haha, ja już się gubie.

_Yuuto_

Ja też już zgłupiałam. Wszędzie nagłaśniali, ze oficjalny zwiastun pojawi sie w czwartek, a tu już dziś dali coś oficjalnego. (O sobocie też była mowa, że niby przed premierą Transformersów.) Tylko nie wiadomo co to takiego i czy można się spodziewać czegoś więcej, bo ja szczerze powątpiewam. Jeśli to coś można uznać za zwiastun to porażka.

Moncia21

To nie jest zwiastun tylko przedsmak tego co mogą nam pokazać. Wątpie że trailer się pojawi w czwartek czy sobotę bo to zwyczajnie za szybko. Dopiero co pokazali ten teaser (ja tam uważam że jest świetny) i wątpie żeby kilka dni po nim pokazać już oficjalny trailer. Podejrzewam że musimy poczekać do lipca. Co do tych dat zwiastuu to serio się pogubiłem po każdy podaje inny dzień. ;/

_Yuuto_

będzie będzie spokojna twoja rozczochrana zbliża się koniec milczenia i jeśli chodzi o Hobbita

http://www.theonering.net/torwp/2014/06/25/90481-spy-says-peter-jackson-has-appr oved-the-next-hobbit-trailer/

i o igrzyska strzelam że zwiastun Igrzysk będzie właśnie albo w piątek albo sobota

a Hobbita we wtorek 1 lipiec wiec spokojnie myśl pozytywnie to ten czas

LobeliaSakvil

Było by cudownie gdyby ten zwiastun jednak się pojawił w sobote. Na hobbita nie czekam bo zawiodłem się na Pustkowiu Smauga. Ale trailery obu filmów pojawiały się po sobie w niedużych odstępach czasu więc to ma sens. :)

_Yuuto_

No właśnie :)

wojok040

Na oficjalnym fejsie "The Hunger Games" pojawił się taki post: "Seeing Transformers: Age of Extinction this weekend? Don’t miss President Snow’s Panem Address before the film!". Czyli wychodzi na to, że jutro nic nowego nie będzie.