PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Nowości

użytkownik usunięty

Opublikowano coś na stronie Capitolu :D

http://www.thecapitol.pn/districtheroes/12

A dokładnie rzecz biorąc to stroje mieszkańców Dystryktów. Szkoda, czyli jednak nie zwiastun ;/

Serio? Serio? Boże. To już jest trochę chore. Czekam jak głupia na ten trailer od kilku miesięcy. Jestem pewna, że nie tylko ja czekam na niego z drżącymi dłońmi. Codziennie sprawdzam wszelakie strony.

NIC. Po prostu nic. Zero zdjęć, zero newsów, zero wiadomości z planu. Można oszaleć...

użytkownik usunięty
moni16

Kogo ciekawia jakieś stroje...

ocenił(a) film na 8

Śniłam o nich godzinami xD
Niech Franek ruszy w końcu ten tyłek i da nam zwiastun x( Za trzy dni będzie nas dzieliło równe pięć miesięcy od premiery x(
Ludzie z hungergames.pl z powodu tego braku zwiastunu już szukają zaginionych nóg Kosogłosa na ruchomym plakacie x(

użytkownik usunięty
lexandra008

W lipcu na pewno powinien.już być

ocenił(a) film na 7

Będzie w następnym tygodniu. Link do źródła dałem w innej dyskusji do filmu.

użytkownik usunięty
TheKamiloos

Oby :D

ocenił(a) film na 8

Bardzo się z tym spieszyli xD
Ale, dobra nie narzekam już bo, jeszcze się wkurzą i dadzą zwiastun w listopadzie xD

użytkownik usunięty
lexandra008

Bylibyśmy mocno zaskoczeni filmem ;)

ocenił(a) film na 8

Właściwie to by jeszcze bardziej mnie nakręciło w szczególności, że Kosogłos wychodzi do kin dwa tygodnie po moich urodzinach, taki spóźniony prezent na osiemnastkę ;D

użytkownik usunięty
lexandra008

Wspaniały prezent ;)

ocenił(a) film na 8

Na dziewiętnastkę mam drugą część :)

twitter. com/ ninajacobson/status/ 480143329594998785/photo/1 Nina Jacobson udostępniła zdjęcie Jennifer, Josha, Liama oraz Woodyego :)
Widzę, Josh już powrócił do swojego koloru włosów i mało co bym go nie poznała. Tak samo jak nie poznałam Jen ani Woodyego. Co najlepsze, na pierwszy rzut oka byłam przekonana, iż w blondach włosach jest Jennifer a w dłuższych czarnych producentka Nina.

użytkownik usunięty
Moncia21

Właśnie widzialem. Świętowali koniec zdjęć ;)