Opublikowano coś na stronie Capitolu :D
http://www.thecapitol.pn/districtheroes/12
A dokładnie rzecz biorąc to stroje mieszkańców Dystryktów. Szkoda, czyli jednak nie zwiastun ;/
Serio? Serio? Boże. To już jest trochę chore. Czekam jak głupia na ten trailer od kilku miesięcy. Jestem pewna, że nie tylko ja czekam na niego z drżącymi dłońmi. Codziennie sprawdzam wszelakie strony.
NIC. Po prostu nic. Zero zdjęć, zero newsów, zero wiadomości z planu. Można oszaleć...
Śniłam o nich godzinami xD
Niech Franek ruszy w końcu ten tyłek i da nam zwiastun x( Za trzy dni będzie nas dzieliło równe pięć miesięcy od premiery x(
Ludzie z hungergames.pl z powodu tego braku zwiastunu już szukają zaginionych nóg Kosogłosa na ruchomym plakacie x(
Bardzo się z tym spieszyli xD
Ale, dobra nie narzekam już bo, jeszcze się wkurzą i dadzą zwiastun w listopadzie xD
Właściwie to by jeszcze bardziej mnie nakręciło w szczególności, że Kosogłos wychodzi do kin dwa tygodnie po moich urodzinach, taki spóźniony prezent na osiemnastkę ;D
twitter. com/ ninajacobson/status/ 480143329594998785/photo/1 Nina Jacobson udostępniła zdjęcie Jennifer, Josha, Liama oraz Woodyego :)
Widzę, Josh już powrócił do swojego koloru włosów i mało co bym go nie poznała. Tak samo jak nie poznałam Jen ani Woodyego. Co najlepsze, na pierwszy rzut oka byłam przekonana, iż w blondach włosach jest Jennifer a w dłuższych czarnych producentka Nina.