Jeśli wierzyć plotkom, to na kilku profilach na twitterze widnieje taka oto wiadomość: #RUMOUR
HAS IT THAT A FULL-LENGTH TRAILER FOR MOCKINGJAY PART 1 WILL BE RELEASED ON
TUESDAY 29TH JULY
Na potwierdzenie, jeden z nich twitter.com/ JLawAustralia/ status/ 489344233480790017
Jak mawiają, w każdej plotce jest ziarno prawdy. Więc może...
Jak myślicie?
Na Twitterze krąży też taka informacja (od australijskiej THGAustralia.com):
A #Mockingay exclusive footage preview will be at the BFI's upcoming Sci-Fi: Days of Fear and Wonder event which runs from Oct 20 to Dec 31
Ta sama plotka krąży na Tumblrowych stronach o Igrzyskach Śmierci.. Wielu twierdzi, że będzie to właśnie na BFI Sci-Fi... Zobaczymy, mam nadzieję, że tym razem to prawda...
Dziś natomiast kolejna informacja odnośnie trailera od THGAustralia.com na twitterze. Ponoć pojawi się obsada.
The cast will be at #SDCC on Friday July 25 at 12:00pm PT sponsored by @Samsung to debut the new @TheHungerGames: #Mockingjay Part 1 trailer
http://thgaustralia.com/2014/07/18/mockingjay-at-san-diego-comic-con-and-teaser- trailer-date/ więcej info.
Straciłem rachubę który to raz czekam na zwiastun więc już mam dosc... Będzie to oglądne
Ja tak samo. Znowu miałabym czekać z niecierpliwością na zwiastun, a potem tylko dostać jakieś okruchy zwiastunu. W końcu kiedyś się pojawi.
Mnie też x(
Tymi treaserami bardziej mnie odepchnęli od filmu niż zachęcili. Ta biel ze Snowem zupełnie jakby reklamowali cudowne działanie Vanisha do firanek. Niech dają już w piątek ten zwiastun.
Zobaczymy jak ludzie pokombinują z moblinym zwiastunem. I czy u nas na Samsungach też takie coś będzie możliwe, bo jak nie to jeszcze większa lipa. Wtedy trzeba liczyć na dobrodusznych ludzi zza oceanu, tylko kto się odważy... A marna kopia też nie pocieszy zbytnio.
Mnie zastanawia fakt, że nie pojawi się na 'rzekomym' pełnym zwiastunie główna obsada. Rozumiem, iż nie tylko oni w tym filmie występują, ale serio nie było potrzeby by choć jedna osoba z nich np. Josh, Jen, Liam wstawili się tam? Hmm... podejrzane to troche.
Po co czekać na zwiastuny? Przecież można ich nie oglądać i w kinie można mieć niespodziankę (albo zawód, tfu, tfu).
Zwiastun 25.07 :
http://www.newswire.ca/en/story/1388821/lionsgate-and-samsung-to-debut-official- the-hunger-games-mockingjay-part-1-trailer