Najlepiej książkę przeczytaj
Ale dobra odpowiem - SPOJLER, JAK KTOŚ NIE NIE WIEDZIEĆ NIECH NIE CZYTA
Peeta przeżyje, wiele przejdzie, ale na sam koniec będa razem
no dobra ale dziewczyna napisała wyraźnie SPOJLER więc jak ktoś chce to może tego nie czytać .. zresztą żadna nowość że główny bohater nie umiera nie ?
Znam serię (tytułu nie podam bo to będzie mega spojler, chyba że chcesz) gdzie jednak główny bohater umiera na samym końcu.
SPOILER
No to proszę: ''Niezgodna''- jest to pierwsza cześć trylogii, druga nazywa się ''Zbuntowana'', a trzecia (jeszcze nie wydana w Polsce) ''Oddana''.
Większość osób porównuje tą książkę do IŚ, dla mnie jednak to dwie inne historie. Jest dużo akcji, znacznie więcej romansu niż w Igrzyskach no i bardzo polubiłam główną bohaterkę. Ja ją polecam, warto przeczytać. Dodatkowo w marcu wychodzi ekranizacja pierwsze części.
akurat romans mnie nie bardzo kusi, ale tyle o niej słysze, że chyba przeczytam. Jak tylko uporam się z tą górą książek,które też chcę przeczytać. :P
właśnie napisałam, że spojler, zresztą nawet przeczytawszy temat nalezy spodziewać się odpowiedzi. A to wcale nie jest takie wazne i nadzwyczajne przecież, w książce jest wiele ważniejszych wątków, dlatego i tak radzę przeczytać