PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216363
5,8 59 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Peeta żyje i czy oni bedą razem ???

ocenił(a) film na 9
Katpee_12

Najlepiej książkę przeczytaj

Ale dobra odpowiem - SPOJLER, JAK KTOŚ NIE NIE WIEDZIEĆ NIECH NIE CZYTA
Peeta przeżyje, wiele przejdzie, ale na sam koniec będa razem

ocenił(a) film na 9
Azille799

Teraz to już na pewno książki nikt nie przeczyta po tym spoileru...

Melanie2226

no dobra ale dziewczyna napisała wyraźnie SPOJLER więc jak ktoś chce to może tego nie czytać .. zresztą żadna nowość że główny bohater nie umiera nie ?

dzula007

Znam serię (tytułu nie podam bo to będzie mega spojler, chyba że chcesz) gdzie jednak główny bohater umiera na samym końcu.

Emilia22

ale rzadko się do zdarza.. lecz no zdarza się co niektórych denerwuje ;/
;D

Emilia22

Teraz to ja bym chciała tytuł :(

Wandal_Q

SPOILER

No to proszę: ''Niezgodna''- jest to pierwsza cześć trylogii, druga nazywa się ''Zbuntowana'', a trzecia (jeszcze nie wydana w Polsce) ''Oddana''.

ocenił(a) film na 9
Emilia22

Dużo o niej ostatnio słyszałam. Warto czytać?

Azille799

Większość osób porównuje tą książkę do IŚ, dla mnie jednak to dwie inne historie. Jest dużo akcji, znacznie więcej romansu niż w Igrzyskach no i bardzo polubiłam główną bohaterkę. Ja ją polecam, warto przeczytać. Dodatkowo w marcu wychodzi ekranizacja pierwsze części.

ocenił(a) film na 9
Emilia22

akurat romans mnie nie bardzo kusi, ale tyle o niej słysze, że chyba przeczytam. Jak tylko uporam się z tą górą książek,które też chcę przeczytać. :P

Azille799

W tej książce romans nie jest głównym wątkiem, ale jest zgrabnie wplątany w akcję powieści.

Emilia22

Dziekuje! Jak tylko znajde czas! Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 9
Melanie2226

właśnie napisałam, że spojler, zresztą nawet przeczytawszy temat nalezy spodziewać się odpowiedzi. A to wcale nie jest takie wazne i nadzwyczajne przecież, w książce jest wiele ważniejszych wątków, dlatego i tak radzę przeczytać

Azille799

E taaam i ze spojlerem bynajmniej ksiązka ma duzo do zaoferowania. Dzieeeeeeeeeeeeje sie :)))

ocenił(a) film na 8
Katpee_12

Radzę przeczytać książke,świetna,naprawdę polecam.

SPOILER

Peeta żyje. Katniss i Peeta będą na końcu razem i będą mieli 2 dzieci(dziewczynkę i chłopca) igrzysk już nie będzie. Snow zginie.