PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Witam , włąśnie wróciłem z kina i .. czuje totalne rozczarowanie .
najlepszy z filmu był popkorn , tak jadłem !
w połowie chciałem wyjśc , zatrzymałem się bo coś się w końcu zaczeło dziac. Dupa...
Porazka film jest tak nędzny , bohaterowie tragiczni i wszystko do bani..
Pozytywy? Są ostatnia częśc będzie najlepsza ... ale czy warto isc na tą częśc ?
Czytałem książkę 3 częśc była najgorsza ale nie aż tak , nie taka fatalna nie taka nudna i to co w
książce się działo tutaj zostało spłycone ...

NIE IDZCIE ! PRZEKAZ POCZEKAJCIE Na OSTATNIĄ CZĘŚĆ ! tu nic się nie działo rozczarowanie
film roku !? RACZEJ POMYŁKA ROKU !

ocenił(a) film na 9
nowakmaciej_filmweb

Ludzie, którzy nie wiedzą co to interpunkcja i "jak się tego używa" nie powinni mieć dostępu do klawiatury.

_aggix

_aggix ci co mają problem z ortografią także....

ocenił(a) film na 8
_aggix

Jak ja nie lubię czegoś takiego - czepiasz się interpunkcji u innych, a sama popełniłaś błąd interpunkcyjny w swoim zdaniu. Przed "co to..." powinien być przecinek.

ocenił(a) film na 9
Drowsy_Maggie

jeden przecinek (który nie świadczy o braku znajomości zasad interpunkcji) vs stawianie spacji przed każdym znakiem interpunkcyjnym.
ukrzyżuj mnie :)

ocenił(a) film na 4
_aggix

Nie wierzę, że ty tak na poważnie.

ocenił(a) film na 1
nowakmaciej_filmweb

ludzie smutni wychodzili z kina ... załosny obrazek .. przerazenie upadek ... CHYBA LEPIEJ ISC NA GLUPI I GLUPSZY !

nowakmaciej_filmweb

Dorośli ludzie pewnie byli znudzeni ale zakładam, że gimbaza wychodziła zachwycona.

użytkownik usunięty
gabris7

Nie zgadłeś.

ocenił(a) film na 10

http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd/blog/430278-Weryfikacja?commentsPage=14#komen tarze

Błagam zgłaszaj te alterkonta na tego bloga bo to się nie skończy

może jesteś jakimś wyjątkiem?

ocenił(a) film na 1
gabris7

z tego co widziałem, gimbaza również wychodziła zażenowana :|

ocenił(a) film na 2
nowakmaciej_filmweb

boś pewnie stary facet jest, wychowany na filmach lat 80tych 90tyh tak jak ja, wiec nie dziwię ci się :) generalnie cały ten film zaczynając od 1szej czesci jest dretwy i sztuczny, widać ze kobitka pisała ksiązke jak do harego potera i widac te brali logiczne w scenach akcji i jednoczesnie skierowanie na ahc och ech

ocenił(a) film na 7
nowakmaciej_filmweb

Jakieś argumenty?Coś? Czy słaby "bo tak"?

ocenił(a) film na 1
zuzantus96

Slaby bo w ksiazce ona miala rozterki a tu nie pokaza co myśli. Te babskie opisy kocha czy nie kocha nadawaly ksiazce lepszej plety i akcji niz wybuch tamy czy wybuch zolnierzy z drzew.. film przewidywalny ale duzo bez sensu rzeczy nie klei sie. Kupy i dupy i kasa misiu kasa... ehh plakalem ze smiechu momentami a ludzie powaga az zal.

ocenił(a) film na 10
nowakmaciej_filmweb

Najpierw moi mili to się nauczcie pisać. Nie będę zgadywała ile macie lat, bo tak samo może nie umieć pisać piętnastolatek jak i czterdziestolatek.tego nie oceniam. Wpisy osoby, która założyła ten post uważam po prostu za prowokacje, a on/ ona jest totalnym trolem. Nie karmcie trolla, który nawet składnie pisać nie potrafi ( interpunkcja! ) Pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów, ktorzy potrafią się poprawnie wypowiadać ! :)

użytkownik usunięty
nowakmaciej_filmweb

Wybuchy w 4. częsci, propaganda w 3.

ocenił(a) film na 5
nowakmaciej_filmweb

Totalnie mam tożsame odczucia.. powrót z maratonu wszystkich części Igrzysk z dużą dawką rozczarowania. Nawet przedstawiciele gimnazjum (mocno aplauzujący przy wcześniejszych - raczej widzanych już częściach) widać było mieli podobną opinię o filmie. Mam wrażenie, że z książki zrobiono zapychacz przed ostatnią ekranizacją. Przegadane, zero rytmu, którego się spodziewaliśmy, postać głównej bohaterki mocno skrzywdzona przez twórców tej części. Oby następna zostawiła pozytywniejszy odbiór.

użytkownik usunięty
TsukiNoTenshi

Wojna rzadko kiedy zaczyna się od razu od wybuchów :>.

ocenił(a) film na 5

tu nie mówimy o książce.. ale o filmie i jego odbiorze..

użytkownik usunięty
TsukiNoTenshi

Ale ja nie mówię o książce a o realiach naszego świata, dzięki którym jakkolwiek mogę interpretować i odbierać ten film.