Witam , włąśnie wróciłem z kina i .. czuje totalne rozczarowanie .
najlepszy z filmu był popkorn , tak jadłem !
w połowie chciałem wyjśc , zatrzymałem się bo coś się w końcu zaczeło dziac. Dupa...
Porazka film jest tak nędzny , bohaterowie tragiczni i wszystko do bani..
Pozytywy? Są ostatnia częśc będzie najlepsza ... ale czy warto isc na tą częśc ?
Czytałem książkę 3 częśc była najgorsza ale nie aż tak , nie taka fatalna nie taka nudna i to co w
książce się działo tutaj zostało spłycone ...
NIE IDZCIE ! PRZEKAZ POCZEKAJCIE Na OSTATNIĄ CZĘŚĆ ! tu nic się nie działo rozczarowanie
film roku !? RACZEJ POMYŁKA ROKU !
Ludzie, którzy nie wiedzą co to interpunkcja i "jak się tego używa" nie powinni mieć dostępu do klawiatury.
Jak ja nie lubię czegoś takiego - czepiasz się interpunkcji u innych, a sama popełniłaś błąd interpunkcyjny w swoim zdaniu. Przed "co to..." powinien być przecinek.
jeden przecinek (który nie świadczy o braku znajomości zasad interpunkcji) vs stawianie spacji przed każdym znakiem interpunkcyjnym.
ukrzyżuj mnie :)
ludzie smutni wychodzili z kina ... załosny obrazek .. przerazenie upadek ... CHYBA LEPIEJ ISC NA GLUPI I GLUPSZY !
http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd/blog/430278-Weryfikacja?commentsPage=14#komen tarze
Błagam zgłaszaj te alterkonta na tego bloga bo to się nie skończy
boś pewnie stary facet jest, wychowany na filmach lat 80tych 90tyh tak jak ja, wiec nie dziwię ci się :) generalnie cały ten film zaczynając od 1szej czesci jest dretwy i sztuczny, widać ze kobitka pisała ksiązke jak do harego potera i widac te brali logiczne w scenach akcji i jednoczesnie skierowanie na ahc och ech
Slaby bo w ksiazce ona miala rozterki a tu nie pokaza co myśli. Te babskie opisy kocha czy nie kocha nadawaly ksiazce lepszej plety i akcji niz wybuch tamy czy wybuch zolnierzy z drzew.. film przewidywalny ale duzo bez sensu rzeczy nie klei sie. Kupy i dupy i kasa misiu kasa... ehh plakalem ze smiechu momentami a ludzie powaga az zal.
Najpierw moi mili to się nauczcie pisać. Nie będę zgadywała ile macie lat, bo tak samo może nie umieć pisać piętnastolatek jak i czterdziestolatek.tego nie oceniam. Wpisy osoby, która założyła ten post uważam po prostu za prowokacje, a on/ ona jest totalnym trolem. Nie karmcie trolla, który nawet składnie pisać nie potrafi ( interpunkcja! ) Pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów, ktorzy potrafią się poprawnie wypowiadać ! :)
Totalnie mam tożsame odczucia.. powrót z maratonu wszystkich części Igrzysk z dużą dawką rozczarowania. Nawet przedstawiciele gimnazjum (mocno aplauzujący przy wcześniejszych - raczej widzanych już częściach) widać było mieli podobną opinię o filmie. Mam wrażenie, że z książki zrobiono zapychacz przed ostatnią ekranizacją. Przegadane, zero rytmu, którego się spodziewaliśmy, postać głównej bohaterki mocno skrzywdzona przez twórców tej części. Oby następna zostawiła pozytywniejszy odbiór.