... Wygląda na to, że mam jakieś 9 miesięcy na przeczytanie całej trylogii, bo słyszałem, że książki
są świetne i wypadałoby pójść obejrzeć chociaż ostatnią część, a nawet jeśli będzie podzielona na
dwa czy tam trzy filmy : )
Czytaj, czytaj.. 9 miesięcy to dużo czasu. Większość moich znajomych jak zasiadło do tych książek to szybko kończyli.. W dzień, dwa i po książce..
Ja przeczytałam całą serie i naprawdę polecam, pierwszą część przeczytałam 2 dni, bardzo wciąga. :P
Takie rzeczy m. in. słyszałem, że bardzo wciąga, jest ciekawe itp. Bardzo mnie to zachęca : ) Jednak mam jeszcze inne książki do obskoczenia, ale mimo wszystko będę spieszył ; J
Czytaj ;) Mnie cala trylogia zajela tydzien (byloby krocej, gdyby nie to, ze poza ksiazkami istneje jeszcze swiat zewnetrzny) ;)
Ofpyte o_O To teraz powinienem spytać , czy komukolwiek przeczytanie książki zajeło więcej niż tydzień... I chyba musze się streszczać z takimi książkami na mojej liście jak "Lot Nad Kukułczym Gniazdem" czy "Ojciec Chrzestny", bo jestem bardzo ciekaw ; J
Seria wciąga :) i to bardzo bardzo wciąga. Nie radze jej czytać na noc - miałem nie przespane noce przez nią :D