Jak sądzicie, pokażą rozbieżność zdań dotyczącą kręcenia prop-agit? Chodzi mi o to, że najpierw
Katniss miała tylko podniośle przemawiać, a potem postawiono jednak na jej naturalność.
Prawdę mówiąc ucieszyłabym się z tego. Myślę, że mogłaby wyjść scena równie nieśmiertelna, jak
Moment W Windzie z drugiej części (który był chyba jeszcze lepszy w filmie, niż w książce).
"Na planie zapada grobowa cisza, która trwa i trwa.
W końcu przerywa ją trzask interkomu oraz donośny, zgryźliwy śmiech Haymitcha. Udaje mu się w
końcu zapanować nad sobą na tyle, by wykrztusić:
- I tak oto, przyjaciele, umiera rewolucja. "
jak nie dadzą tej sceny to osobiście się przejadę do nich i wygarnę co na ich temat myślę. no kurcze scena lepsza niż sławny już mahoń
Mają dwa długie filmy do zapchania. Pewnie pokażą to co było w książce i dodadzą jakieś wątki od siebie. Sceny rozbieżności zdań będą z pewnością:)
Pokrótce w poniższym artykule jest sporo opisane czego można się spodziewać po filmie. Ciekawy fragment:
And there won’t be any major changes from the novel—although Lawrence worked closely with screenwriter Peter Craig, producer Nina Jacobson, and Collins to create new elements that will “surprise even fans of the book.”
insidemovies.ew. com/2014/08/18/ hunger-games-director-francis-lawrence-mockingjay-part-1/