PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Witam zastanawiam się czy wybrać się na kosogłosa ..i moje pytanie jest takie . czy warto ?
z tego co ludzie piszą to gniot jakich mało ...syf itp .. więc proszę o szczere wypowiedzi .;d dzięki .

Akker

Idz, moja ocena jest troche zawyzona bo jestem wielka fanka, ale uwazam, ze film sam w sobie jest wart obejrzenia i na pewno cie zaskoczy ;) polecam

ocenił(a) film na 7
Akker

Syf to piszą raczej ci, którzy oczekiwali ciągłej akcji i wybuchów oraz epickich scen. Tego tam nie znajdziesz, a i na koniec musisz poczekać do następnego roku. Jak ci to nie przeszkadza, to idź. Ja idę, choć Kosogłos w tym roku stał raczej na końcu filmów, na które chciałem iść. Przecież mieliśmy jak nigdy wiele wielkich filmów, a ten największy jeszcze nie nadszedł:) Uczta dla kinomana po prostu.

ocenił(a) film na 8
Akker

Ja tam bym się opiniami aż tak nie przejmował szczególnie jeśli ktoś dał 1 lub 10.
Jeśli cenisz kino /nie tylko kino akcji/ - to zdecydowanie polecam.
Oczywiście niezbędne jest oglądnięcie wcześniejszych części.

ocenił(a) film na 8
Akker

Choć czytałam książkę to i tak film trzymał w napięciu. Obfitował we wzruszenia i emocje... Wg mnie najlepsza część. Chcę zaznaczyć, że nie byłam wielkim fanem Igrzysk... Naprawdę polecam! No i muzyka, świetna. Naprawdę kawał dobrego kina.

Akker

Według mnie takich filmów nie opłaca się oglądać w kinie, ale w TV w domu można.. już się o tym przekonałem. Nie wiem czy Ci się spodoba czy nie, ale wiem, że jest w miarę dobrze odwzorowana pierwsza połowa książki, która jest bardzo monotonna i wręcz nudna.. chodzi o to, że podział tej części na dwie zepsuł wszystko co mogło być dobre.