To nie jest potwierdzone info, tylko czyste domysły na przykładzie zeszłego roku. A samo MTV promując VMA 2014 nic na ten temat nie wspomina...
Topewne, ze w polowie kwietnia zobaczymy trailer. Ale czy to bedzie MTV Movie Awards tego juz nie wiem. Ale najprawdopodbniej tak.
Chyba tak samo jak rok temu. Pierwszy zwiastun W pierscieniu ognia ukazal sie, o ile dobrze pamietam 21 kwietnia :) Z Kosoglosem jest tak samo jak widac ;0
Z kolei ja jestem ciekawa, jak wygladaja dystrykty teraz w trakcie rewolucji. Szczegolnie Dwunastka. No i w ogole wszystko, co pokaza bedzie wielkim WOW! :)
Aaaa :-D Ha ha, zapomnialam, ze ma to samo nazwisko. No mnie chodzilo o Jennifer - po prostu nie jestem w gronie jej wielbicieli, ale jako aktorka jest bardzo dobra. Na Katniss chyba nikogo lepszego by nie wybrali. A co do Francisa... Pchnal Igrzyska troche do przodu, w sumie 2 cz. wypadla (moim zdaniem) lepiej niz 1, wiec w Kosoglosie pewnie tez nie zawiedzie :)
Mtv, Facebook, fora zagraniczne i polskie oraz stronka jakiejś amerykańskiej gazety ;D Poza tym można się domyślić! Nie dość, że premiera trailera WPO odbyłą się rok temu, również na Mtv MOVIE AWARDS to 13 kwietnia jest idealną datą na pokazanie pierwszego, góra 2 minutowego zwiastunu!!! Więc nie pozostaje nam nic jak czekać i mieć nadzieję, że tak niewiele zostało!!! :D
Przestań kłamać! Na żadnych z Twoich źródeł nie padła taka informacja. MTV MA reklamują od dłuższego czasu w necie i TV i nikt nic nie mówi na temat zwiastuna. Przy czym w zeszłym roku trąbiono na 3-4 tygodnie przed imprezą, że trailer do Catching Fire się pokaże. Dajesz ludziom bezsensowną, nieuzasadnioną nadzieję.
Tutaj: http: //mockingja y.net/2014/04/13/mtv-movie-awards-mockingjay-trailer-rumors-suspected-to-be-fals e/ (usunąć spacje) plotka o trailerze została wyjaśniona.
Czyli tak jak myślałam, ale nie chciałam niepotrzebnie dyskutować.
Mam propozycję, poczekajmy do listopada. :P
Trochę to potrwa, ale efekt będzie nieziemski.
Uwielbiam cały tom książek i te fantastyczne rilmy. ♥♡♥♡♥
No właśnie ja też nie oglądam trailerów Kosogłosa, tylko rozmawiam kiedy może wyjść ;)
Ja słyszałam, że większość obsady ma pojawić się w Cannes i wtedy zostanie pokazany trailer czyli w maju.