Obiecałam sobie, że nie będę przeglądać, żeby mieć niespodziankę w kinie, ew. w telewizji reklamę filmu pokażą. No, ale jak tu nie zajrzeć. Jak na razie obejrzałam tylko film z "plakatem" kosogłosa także jest okej. Czytałam książkę, ale jestem ciekawa przedstawienia jej. Urwane sceny, jakieś dodane itd.
Będziecie oglądać, przeglądać to wszystko czy też chcecie mieć niespodziankę? =D
Po tym jak to rozpromowali WPO, tymi teaserami i trailerami, to przy Kosogłosie też chcę mieć niespodziankę. Jedynie to zaglądam na jakieś info. A jak będzie zwiastun, to wejdę tylko na początek by zobaczyć od ilu lat będzie :)
Serio? Wytrzymacie bez trailera? Matko, też bym chciała mieć niespodziankę... :( Ale jak tu żyć bez trailera, którego wszyscy tak wyczekują? Musiałabym też nie wchodzić na filmweba, bo za dużo tu pokus! Co radzicie? Naprawdę lepiej odpuścić i nic nie oglądać? Już widziałam parę zdjęć z planu :X
Niecierpliwie czekam na zwiastun, ale to mi w zupełności wystarczy :) Też nie chcę sobie psuć niespodzianki.
Oj tez popsulam sobie jeden wazny seans takim 'grzebaniem' i przyswajaniem kazdej mozliwej informacji. Teraz chcialabym tego uniknac i miec niespodzianke ale nie wiem czy ciekawosc nie zwyciezy ;)
Przed chwilą zobaczyłam przemówienie prezydenta Snow'a do obywateli Panem.
Oj, jak już poległam to nie wiem czy wytrzymam. =D
Też tak chcę, ale nie wytrzymam ;( To straszne. Znając życie zobacze każdy urywek, zwiastun, spot. W przypadku WPO właśnie tak miałem... Zwiastun tak skonstruowali że spodziewałem się czegoś trochę innego niż ekranizacja. Więc w kinie byłem nieco zaskoczony (to też przez zmiane reżysera. Film był zupełnie inny niż IŚ) Podczas drugiej wizyty w kinie postanowiłem zobaczyć jeszcze raz wszystko na spokojnie. Uznałem że WPO jest jeszcze lepsze od IŚ! Dlatego teraz nie chcę zbytnio polegać na zwiastunach które jak wszyscy wiemy mają przyciągnąć jak największą liczbe widzów. Zwiastuny i plakaty na pewno zobaczę ale nie będe już tak bardzo na nich polegał. ;)
A ja będę walczyć z pokusą :) Bo w sumie racja, niespodzianka będzie na pewno niesamowita i wryje mnie aż w krzesło. Trailery naprawdę sporo akcji pokazują, jak wyglądają bohaterzy itd. :(