Jutro/Pojutrze (inny strefa czasowa) możemy się spodziewać jedynie kolejnego Panem Addressu
od Snowa.
Przesadzaja, powinni wypuścić trailer, a nie dodawać mało ważne teasery.
Rzeczywiście.. Obserwuję ich, ale niestety nie wyskoczył mi ten post w aktualnościach.. :( Dziękuję.
Skoro nie zamierzasz oglądać trailerów aby mieć niespodziankę, to czemu one Cię tak intersują? :D
Po prostu mnie interesują, dlatego że jestem jej fanem. Ja daję tylko info, dla tych którzy tylko czekają na cynk.
P.S. Chce zobaczyć początek trailera, by zobaczyć jaki będzie próg wiekowy :)
Jak będą takie ograniczenia wiekowe, to by oznaczało, że sporo 'akcji' pominą, ze względu na ich brutalność.
Czy ja wiem? Mogą je zwyczajnie trochę ugrzecznić, pokazać je mniej drastycznie. Trochę szkoda. Ale nic na to nieporadzimy.
To nie jest jeszcze potwierdzone, ale nie oszukujmy się. Film nie zarobi tyle kasy co WPO i IŚ jeśli będzie +16. A wiadomo co liczy się najbardziej...
Nie mam info ale dam sobie ręke uciąć że film będzie +13. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Co do dramaturgi to niekoniecznie. Teksańskiej masakry piłą mechaniczną nie zrobią, ale wyjdzie im napewno przyzwoicie. W końcu we WPO było kilka niezłych scen w dystryktach (np. biczowanie). Na pewno każdy by chciał żeby film był od 16. Ale bądźmy dobrej myśli. :)
Już napisałem. Ja mam skrytą nadzieję że jednak będzie od 16. Ale jestem realistą. Jakoś się nie przejmuje tym że film będzie najprawdopodobniej od 13. WPO było i wyszło im świetnie. Jestem świadomy tego że w książce jest sporo drastycznych momentów i gdyby pokazali je tak samo w filmie ten byłby dużo mocniejszy. Mimo to, twórcy mają różne sztuczki i jestem pewny że wyjdzie im super.
A ja wolę by było od 16 lat. Będzie lepsze i wcale nie stracą na widowni. Bo większość fanów to od 16 roku życia się zaczynają :)
Też wolę od 16 lat, albo chociaż +15. Fani to nie wszystko... Film ma też bardzo wielu takich przed 16 rokiem życia.
Ja też tak obstawiam, przecież Harry Potter też miał 13 plus a nie było tam takich scen dla dzieci