PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Jutro/Pojutrze (inny strefa czasowa) możemy się spodziewać jedynie kolejnego Panem Addressu
od Snowa.

Przesadzaja, powinni wypuścić trailer, a nie dodawać mało ważne teasery.

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

Skąd to wiesz?

Rose_Clementine

https:// twitter.com/ TheHungerGames/ status/486555479544303616 /photo/1

ocenił(a) film na 7
Moncia21

Dziękuję.

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

https://www.youtube.com/watch?v=k4e-qJdEAXo

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

Wystukaj na Facebooku, "The Hunger Games" tam masz wszystko ;)

ocenił(a) film na 7
filmowy_laufer

Rzeczywiście.. Obserwuję ich, ale niestety nie wyskoczył mi ten post w aktualnościach.. :( Dziękuję.

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Skoro nie zamierzasz oglądać trailerów aby mieć niespodziankę, to czemu one Cię tak intersują? :D

ocenił(a) film na 7

Po prostu mnie interesują, dlatego że jestem jej fanem. Ja daję tylko info, dla tych którzy tylko czekają na cynk.

P.S. Chce zobaczyć początek trailera, by zobaczyć jaki będzie próg wiekowy :)

_Yuuto_

Jak będą takie ograniczenia wiekowe, to by oznaczało, że sporo 'akcji' pominą, ze względu na ich brutalność.

Moncia21

Czy ja wiem? Mogą je zwyczajnie trochę ugrzecznić, pokazać je mniej drastycznie. Trochę szkoda. Ale nic na to nieporadzimy.

_Yuuto_

Naprawdę +13? Papa krwawe sceny..

moni16

To nie jest jeszcze potwierdzone, ale nie oszukujmy się. Film nie zarobi tyle kasy co WPO i IŚ jeśli będzie +16. A wiadomo co liczy się najbardziej...

_Yuuto_

Chociaż raz mogli by pójść na jakość, a nie na ilość...

moni16

Nie dramatyzuj ;) Cieszmy się że IŚ są takim wielkim hitem bo mogło być tak jak z Intruzem.

ocenił(a) film na 7
_Yuuto_

No to dramaturgia Kosogłosa, spadnie o 80%.

A tak wogole to skad to info?

filmowy_laufer

Nie mam info ale dam sobie ręke uciąć że film będzie +13. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Co do dramaturgi to niekoniecznie. Teksańskiej masakry piłą mechaniczną nie zrobią, ale wyjdzie im napewno przyzwoicie. W końcu we WPO było kilka niezłych scen w dystryktach (np. biczowanie). Na pewno każdy by chciał żeby film był od 16. Ale bądźmy dobrej myśli. :)

ocenił(a) film na 10
_Yuuto_

Tutaj miałem napisać, skąd wiesz że jest od 13 plus ????

tytan5017

Już napisałem. Ja mam skrytą nadzieję że jednak będzie od 16. Ale jestem realistą. Jakoś się nie przejmuje tym że film będzie najprawdopodobniej od 13. WPO było i wyszło im świetnie. Jestem świadomy tego że w książce jest sporo drastycznych momentów i gdyby pokazali je tak samo w filmie ten byłby dużo mocniejszy. Mimo to, twórcy mają różne sztuczki i jestem pewny że wyjdzie im super.

ocenił(a) film na 10
_Yuuto_

A ja wolę by było od 16 lat. Będzie lepsze i wcale nie stracą na widowni. Bo większość fanów to od 16 roku życia się zaczynają :)

tytan5017

Też wolę od 16 lat, albo chociaż +15. Fani to nie wszystko... Film ma też bardzo wielu takich przed 16 rokiem życia.

ocenił(a) film na 7
_Yuuto_

No tak, ale wystarczy że weźmiesz "opiekuna" powyżej 16 ;)

tytan5017

Tylko że nadal obstawiam raczej +13. ;)

ocenił(a) film na 10
_Yuuto_

Ja też tak obstawiam, przecież Harry Potter też miał 13 plus a nie było tam takich scen dla dzieci

filmowy_laufer

https://www.youtube.com/watch?v=k4e-qJdEAXo
Jest teaser. Lepszy od pierwszego. Polecam

ocenił(a) film na 7
moni16

Oo, fajny :D

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

Skąd wiesz że od 13 lat jak nigdzie nie było to napisane jeszcze O.o

ocenił(a) film na 7
tytan5017

Ja nic takiego nie mówiłem.

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

Przepraszam źle kliknąłem :) heheheh :)

moni16

Naprawdę bardzo mi się podoba ten teaser. Jest dużo bardziej emocjonujący od poprzedniego.