Witajcie. Ja być z California. Ja przenieść się w czasie jeden tydzień naprzód za pomocą wybitny
naukowiec z Caltech Kip Thorne. Ja chętnie podzielić się z Wami informacje na temat film "Igrzyska
śmierci: Kosogłos Część 1". Wy zadać mi pytanie, ja chętnie odpowiadać.
[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]
W najbardziej emocjonującym :)
BTW Znowu wyciekły fotki Lawrence :)
{SPOILER}
{SPOILER}
Chcesz wiedzieć w jakim momencie podzielili, mogę napisać :P Otóż kiedy Peeta zacznie dusić Katniss nagle ekran zrobi się czarny i wszyscy będą myśleć, że to koniec ale jeszcze pokażą jak przywiązują Peetę do łóżka a Katniss za drzwiami będzie krzyczeć. Będzie jeszcze jakieś przemówienie prezydent Coin i tak zakonczy sie czesc 1. Nie widziałam filmu, ale naczytałam się spoilerów :)
Widzę, że ktoś tu ściemnia i nie widział filmu. Ja również mogę powiedzieć, że widziałam Kosogłosa i na pytania odpowiadać "Ta scena była dobra" ;)
A jak poradził sobie Josh aktorsko w tych scenach? Wyszło tak brutalnie jak w książce czy raczej spłycone te sceny (duszenia, osaczania itp.)
[TRANSLATING TO POLISH LANGUAGE]
Trudno wybrać, wszystkie świetne.
Bardzo dobra.
{SPOILER}
{SPOILER}
JEśli chodzi o Hanging Tree to podobnież ta scena jest bardzo dobra. Ktoś zauważył, że Jennifer nie jest idealną piosenkarką, ale dała radę. Niektórzy byli zaskoczeni melodią piosenki, bo kompletnie różni się od tych których można posłuchać w internecie:)
Naprawdę miejcie litość. Ten ktoś udaje (albo i nie, nieważne), że mówi po innym języku i przekonuje was, że teleportował się w czasie!
Podobnie jak Pecia15 zauważyła na stronach znajduje się już lista spoilerów, jeśli ktoś naprawdę nie ma na tyle cierpliwości żeby wytrzymać 5 dni i przekonać się na własne oczy to wystarczy poszukać tej listy i macie odpowiedź na wasze pytania. Nawet na filmwebie ktoś to wrzucił. Wybacz Pecia15 ta wypowiedź nie była bezpośrednio do ciebie, ale do ogółu.