Czy w tym roku też coś takiego ma być?
http://www.filmweb.pl/film/Igrzyska+%C5%9Bmierci%3A+W+pier%C5%9Bcieniu+ognia-201 3-
627599/discussion/UWAGA+LUDZIE+JEST+AKCJA+DLA+WSZYSTKICH+FAN%C3%93W+IGRZYS
K+%C5%9AMIERCI%21%21%21+%3AD,2319418
Tylko bez podnoszenia rąk i w ogóle. Chodzi o wstążki.
Mam lepsze pytanie: czy w tamtym roku w ogóle ktoś tak zrobił? Jak ja byłam w kinie, to nie widziałam nikogo z takimi wstążkami. Ale sam pomysł nawet mi się podoba - gdybym wiedziała, że nie będę z tym sama, to bym się przyłączyła.
Można by założyć też broszki z kosogłosem (jeśli ktoś ma). Ja jeszcze nie mam, ale zastanawiam się, czy jej dziś nie zamówić na allegro.
Fajna akcja, ale w tamtym roku chyba nikt się w nią nie włączył (przynajmniej u mnie w kinie). Ale pomysł świetny.
U mnie w kinie też nikogo nie widziałam . Akcja jest bardzo fajna tak naprawdę to można założyć cokolwiek co jest związane z Igrzyskami :) Ja na przykład bym się ucieszyła jak na filmie spotkała bym osobę która tak jak ja uwielbia Igrzyska :)
Ja tam zakładam mój naszyjnik z kosogłosem, bo po wstążkach to i tak nikt nie zobaczy, że jestem fanką, a tak to od razu. Akcja fajna ale jeśli chcesz pogadać z prawdziwym fanem to trzeba wejść na fora itp.