PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216363
5,8 59 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Czy w tym roku też coś takiego ma być?
http://www.filmweb.pl/film/Igrzyska+%C5%9Bmierci%3A+W+pier%C5%9Bcieniu+ognia-201 3-
627599/discussion/UWAGA+LUDZIE+JEST+AKCJA+DLA+WSZYSTKICH+FAN%C3%93W+IGRZYS
K+%C5%9AMIERCI%21%21%21+%3AD,2319418

Tylko bez podnoszenia rąk i w ogóle. Chodzi o wstążki.

ocenił(a) film na 8
Adelejde

Mam lepsze pytanie: czy w tamtym roku w ogóle ktoś tak zrobił? Jak ja byłam w kinie, to nie widziałam nikogo z takimi wstążkami. Ale sam pomysł nawet mi się podoba - gdybym wiedziała, że nie będę z tym sama, to bym się przyłączyła.

Irma100

Dokładnie :) Także bym się przyłączyła

ocenił(a) film na 8
narka11

Można by założyć też broszki z kosogłosem (jeśli ktoś ma). Ja jeszcze nie mam, ale zastanawiam się, czy jej dziś nie zamówić na allegro.

ocenił(a) film na 8
Irma100

Ja miałam :-).

ocenił(a) film na 8
Luthien2707

No to Cię nie zobaczyłam :D

ocenił(a) film na 6
Adelejde

Fajna akcja, ale w tamtym roku chyba nikt się w nią nie włączył (przynajmniej u mnie w kinie). Ale pomysł świetny.

Katniss_17

U mnie w kinie też nikogo nie widziałam . Akcja jest bardzo fajna tak naprawdę to można założyć cokolwiek co jest związane z Igrzyskami :) Ja na przykład bym się ucieszyła jak na filmie spotkała bym osobę która tak jak ja uwielbia Igrzyska :)

Adelejde

Ja tam zakładam mój naszyjnik z kosogłosem, bo po wstążkach to i tak nikt nie zobaczy, że jestem fanką, a tak to od razu. Akcja fajna ale jeśli chcesz pogadać z prawdziwym fanem to trzeba wejść na fora itp.

julasek1998

Ja chyba wezmę koszulkę z Kosogłosem i tyle. W tamtym roku miałam z przyjaciółką wstążki, ale w kinie nikogo podobnego nie spotkałyśmy.