PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

https://www.youtube.com/watch?v=JzcYyzCZdiM

użytkownik usunięty
ameliapond

Jedno słowo: ZAAAAJEEEEBBBBIIIISSSSTTTTYYY!

ameliapond

Ten zwiastun jest boski! Co za klimat! Taki mroczny, muzyka w tle to jakieś dzieło sztuki! Był nawet nieco wzruszający. Ale jestem podjarany. Świetny. 10/10

ocenił(a) film na 6
ameliapond

niezły

ameliapond

Matko Bosko kochano. ..i na to czekaliśmy te miesiące? No dobra, teaser jest zajebisty, ale oczekiwałam czegoś więcej...

użytkownik usunięty
moni16

Myślę że we wrześniu dostaniemy full trailer

użytkownik usunięty
moni16

Też jestem rozczarowana. I nawet nie chodzi o zwiastun (własciwie teaser) bo jest dobry, ale... kurde, naprawdę dali nam tylko minutowy teaser??? A zwiastun kiedy? Jesienią? Jaką strategię przyjęli poducenci, że im później jakikolwiek materiał dostaniemy, tym chętniej pójdziemy do kin?
Bożeee, tyle czekania i własciwie nic to nie daje...

ocenił(a) film na 7
moni16

Nie narzekajcie i mniej zobaczycie, tym większą będziecie mieli przyjemność ;)

filmowy_laufer

Racja, z tym, że niektórzy chcą wiedzieć czego się mniej więcej spodziewać po filmie, po tym jak przeczytali książke.

ocenił(a) film na 8
ameliapond

No w końcu coś takiego co zaspokaja część mojej ciekawości !!!

ocenił(a) film na 7
lexandra008

Łapcie z napisami https://www.youtube.com /watch?v=B3F9GdBarB0&list=UUkra-IeI3E3pJCnNjxskvpw&index=1

ameliapond

wszystko ok tylko w 43 sekundzie jak ludzie zaczynają się "wspinać" na drzewa zalatuje planeta małp! masakra

sabciaa

Oj tam narzekasz niepotrzebnie.

ocenił(a) film na 10
sabciaa

Dla mnie ta scena była najlepsza

ocenił(a) film na 5
JohnJulias

Wręcz przeciwnie. Ta scena była najgłupsza.
Gonią cię ludzie z bronią i z niej strzelają? Co zrobisz? Będziesz uciekał próbując się kryć między drzewami? Czy może spróbujesz wleźć na drzewa bez gałęzi zapewniających osłonę wystawiajac się na ostrzał?

Dealric

No raczej, ze glupia. Nie dosc, ze brakuje w niej logiki jw to dodatkowo w ogole nie pasuje do klimatu tego filmu...

Dobrze, ze w jedynce trybuci nie mieli takich malpich zdolnosci bo omineloby nas oczekiwanie na kolejne czesci filmu ;)
mam nadzieje, ze to jedyna 'wtopa' , jak do tej pory wszystko co zaprezentowali mi sie podobalo

ocenił(a) film na 10
Dealric

Wiem, ale coś w sobie miała. Albo to tylko ja :) Macie racja, ale whatever, strasznie mi się podobała.

ameliapond

Nie przypominam sobie, żeby w książce ludzie wspinali się na drzewa... Który to dystrykt? Poza tym, film zapowiada się znakomicie; jestem ciekawa, w którym momencie zakończą 1. część.

ameliapond

Niech sie wspinaja ale nie tak jak malpiszony...cenie ten film wlasnie za to ze ludzie sa nadal ludzmi, nie maja 'nadprzyrodzonych' mocy,do tej pory wszystkie ich zachowania w walce wygladaly w miare naturalnie, no na pewno nie przesadzali z fizycznymi umiejetnosciami ;) no i za to ze glowna bohaterka nie zamienia sie w smiercionosna maszyne tylko przezywa wszystko jak przecietny czlowiek, wiadomo to jest film sf mam nadzieje ze nie 'przedobrza'

ocenił(a) film na 8
ameliapond

Zwiastun jest genialny! Jak go oglądam ciarki mi przechodzą po plecach! Taki mroczny i ta muzyka! Ten film będzię zarąbisty! :D

Allla_24

Też miałem ciary.

ocenił(a) film na 7
Allla_24

O tak, ciary już od samego początku... Chyba będę bombardować przycisk play...

ameliapond

Krótki ale bardzo mi się podoba. Seans w kinie obowiazkowy, tym bardziej, że zarówno książki jak i wczesniejsze filmy równiez były świetne :)

ocenił(a) film na 8
ameliapond

Jest super! Mógłby być dłuższy, ale na taki jeszcze i tak przyjdzie czas :)

ocenił(a) film na 6
ameliapond

O mój boże!!!!! To jest GENIALNE!!! Nie mogę się doczekać pełnego trailera :DDDD

ocenił(a) film na 9
ameliapond

Bardzo fajny zwiastun. Muzyka wspaniała. Z jednej strony dobrze, że nie pokazali za dużo, tak jak to było przy poprzednim filmie. Gdzie dopiero w końcowym zwiastunie pokazali fajnie momenty. Za pewne będzie tak i tym razem.

mateusi91

Zgadzam się z tobą :)

ocenił(a) film na 5
ameliapond

Moore & Hoffman ;) "związek" idealny. Ich moment zdecydowanie najlepszy.

calays

Też tak myślę. To jeden z powodów dla których uwielbiam ekranizacje igrzysk. Do tak ważnych postaci jak Plutarch czy Coin dobierają aktorów z wyższej półki. To samo mogę powiedzieć oczywiście o głównej postaci czyli Katniss. Gra ją ogromnie utalentowana aktorka młodego pokolenia.

ocenił(a) film na 5
_Yuuto_

hehe spoko ';) co jak co ale ja Jennifer uważam za OK ale bez fajerwerków - indywidualny gust. Z kolei Moore uwielbiałam zawsze i bardzo liczę na "udany występ" z jej strony oraz Hoffmana, chociaż jestem ciekawa jak dużo go będzie. Podobno skończyli nagrywać z nim sceny przed śmiercią ale dla dobrego PR wszystko powiedzą. Mimo to liczę, że materiał z nim zostanie max wykorzystany ;)

użytkownik usunięty
calays

Został mu ostatni tydzien zdjęć. Muszą dorobic go komputerowo

ocenił(a) film na 5

aha ...

A gdzies bylo ze go nie 'dorabiali' tylko niektore jego kwestie przejmie prezydent C i ktos jeszcze, ale nie jestem pewna czy to potwierdzone info

sabciaa

Też o tym czytałam. Wspominali chyba o Coin i Haymitchu.

ameliapond

fajne

ameliapond

http://www.youtube.com/watch?v=sbvNt0U2bcM&list=UUKEmXg6AfsC1VmiA5JyQKNw