Mogliby się troche pośpieszyć z tym zwiastunem! Czekamy i czekamy i doczekać się nie możemy!
Miałem cichą nadzieję że w połowie czerwca bedzie już, ale raczej nie, bo była by już jakaś
wiadomość.
Obstawiałbym teraz koniec czerwca/początek lipca lub Comic-Con... Jak tak dalej pójdzie to
zwiastun zostanie pokazany przed premierą filmu xD.
Zwiastun Hobbita chyba szybciej pokażą niż zwiastun THG:M1 ;/
Ale nadal czekam i myślę że się w końcu D-O-C-Z-E-K-A-M!
To czekanie jest okropne... Ile można trzymać fanów w takiej niepewności? Jak narazie musimy się zadowolić tym jednym zdjęciem z Almą Coin (Julianne Moore) Miejmy nadzieje że czekanie się jednak opłaci a zwiastun urwie nam tylną część ciała. :D Przeczuwam że zwiastun pojawi się najprawdopodobniej na comic-coonie i nie wcześniej. Drugi zwiastun pojawi się pewnie w sierpniu na MTV music avards.
Comic Con jest bodajże w lipcu, wiec chyba mało możliwe aby miesiąc póżniej puścili drugi zwiastun ;/
Francis Lawrence wczoraj na Tweeterze napisał "5 days left". Ktoś wie czy może chodzi o zwiastun? Czy o coś innego?
PS.
"Wczoraj Francis Lawrence poinformował na swoim Twitterze że do końca zdjęć nad 2 częścią Kosogłosa zostały tylko 5 dni (dziś, już 4)!"
Źródło: HungerGames.pl
Może czekają na skończenie zdjęć do 2 cz. Kosogłosa... Dziwne też, że tak mało fot pojawiło się z planu nagrań w Berlinie.
https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/tumblr_n5h4b978Ay1t byk4do1_500.jpg
ch0d0r mam nadzieję, że ja też się w końcu doczekam tego zwiastunu x(
https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/
Może ten link będzie działał.
Skopiuj link i spróbuj wkleić w nowej karcie, może wtedy zadziała (ten pierwszy).
https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/tumblr_n5h4b978Ay1t byk4do1_500.jpg
Jeżeli to nie zadziała to ja już nie wiem.
Może jak skopiujesz ten link i wkleisz do nowej karty zadziała, nie mam pojęcia dlaczego nie chce to działać x(
Coś co idealnie odzwierciedla miliony fanów czekających na zwiastun xP
Skopiuj link, tylko pamiętaj o jego "złączeniu" usuń spacje po ...ce4 , bo jest rozdzielony na 2 części.
ja nie czekam na zwiastun, choć czekam na jakieś minimalne wzmianki o Kosogłośie :)
Wzmianki typu?
Już naprawdę przedłużają z tym zwiastunem, aż do przesady. Po przeczytaniu książki ciekawość dodatkowo wzrasta...
Na stronie www.thecapitol.pn opublikowano taką informację (w tłumaczeniu na polski brzmi to tak): "Obywatele Panem, oczekujcie na dalsze oświadczenia.
Kapitolińskie Ministerstwo Informacji będzie odtąd podawać do rozpowszechnienia wszystkie oficjalne ogłoszenia Panem. Wasza uwaga jest nakazana." Jeżeli nie chodzi o zwiastun lub chociaż trailer zwiastuna to się powieszę na drzewie wisielców! XDDD
Ja bym powiesiła kogo innego na tym drzewku, chce jeszcze przed śmiercią zobaczyć parę filmów i przeczytać kilkadziesiąt książek x(
'Zwiastun? Najwcześniej na 5 miesięcy przed premierą chyba że HG jest jednym z dwóch wybranych filmów przez wytwórnię do " taryfy ulgowej". Takie przepisy.
Możliwe ze ma taryfę bo jest ta jeden z największych (a moze nawet największy) filmów Lionsgate. Zwłaszcza ze druga część zarobiła prawie 900mln.
W zeszłym roku zwiastun pierwszy był w kwietniu, drugi w lipcu a trzeci bodajże we wrześniu
Bo nowe wytyczne wprowadzono w tym roku. A konkretnie dotyczą każdego filmu który ma premierę po 1 października
No coz... W takim razie za 6 dni bedzie równe 5 miesiecy (odejmujac po 1 dniu z miesięcy które maja 31dni)
Chciaż Interstellar Nolana wychodzi dwa tygodnie przed Igrzyskami, a zwiastun był przed Godzilla, ba zapowiedź była już w grudniu...
Nie wiem. Nie obchodzi mnie to prawdę mówiąc. Na forum Hobbita jest burdel jakich mało. Każdy się przekrzykuje i awanturuje kiedy będzie zwiastun, zdjęcia, cokolwiek prawdę mówiąc bo od kilku miesięcy nie ma nawet newsa... Moim zdaniem Hobbit nie dostał taryfy ulgowej i zwiastun będzie dopiero po 20 lipca.
Edit: Być może nawet na ten roku biorac pod uwagę że zmiany sa wprowadzone dopiero od 1 października wytwórnia może wybrać tylko 1 film nie wiem to domysły takie.
No cóż, ja już sie dawno nie odzywałem na forum Hobbita (chyba jak starightlinesa zablokowali) - poprostu omijam to forum.
Szkoda, mam nadzieję że zwiastun będzie jednak wcześniej niż Comic Con
Oh.. zablokowanie starightilnesa było początkiem katastrofy. Od tego czasu masa multkont a każdy nowy jest od razu wyzywany od multikont starighta... Ogólnie bagno...
Ta... przecież to on robi największy bałagan... a teraz ma nawet ludzi do pomocy. Ostatnio padł jakiś tekst o " gotowości do walki...." niektóry chyba myśla że sa na wojnie
szczerzę z dobrej życzliwości odradzam bo zepsuje ci to humor ale jak chcesz ??? ja już na hobbicie od dzisiaj przestaje się udzielać chyba że będą jakieś sensowne tematy bo burdel tam nie ziemski