PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216763
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

Zwiastun

użytkownik usunięty

Mogliby się troche pośpieszyć z tym zwiastunem! Czekamy i czekamy i doczekać się nie możemy!

Miałem cichą nadzieję że w połowie czerwca bedzie już, ale raczej nie, bo była by już jakaś
wiadomość.

Obstawiałbym teraz koniec czerwca/początek lipca lub Comic-Con... Jak tak dalej pójdzie to
zwiastun zostanie pokazany przed premierą filmu xD.

Zwiastun Hobbita chyba szybciej pokażą niż zwiastun THG:M1 ;/

Ale nadal czekam i myślę że się w końcu D-O-C-Z-E-K-A-M!

To czekanie jest okropne... Ile można trzymać fanów w takiej niepewności? Jak narazie musimy się zadowolić tym jednym zdjęciem z Almą Coin (Julianne Moore) Miejmy nadzieje że czekanie się jednak opłaci a zwiastun urwie nam tylną część ciała. :D Przeczuwam że zwiastun pojawi się najprawdopodobniej na comic-coonie i nie wcześniej. Drugi zwiastun pojawi się pewnie w sierpniu na MTV music avards.

użytkownik usunięty
dastan3000

Comic Con jest bodajże w lipcu, wiec chyba mało możliwe aby miesiąc póżniej puścili drugi zwiastun ;/

No to będzie tylko jeden zwiastun..

użytkownik usunięty
dastan3000

Myśle że bedzie 2-3 tak jak to było z THG:CF

ocenił(a) film na 7

Francis Lawrence wczoraj na Tweeterze napisał "5 days left". Ktoś wie czy może chodzi o zwiastun? Czy o coś innego?

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Liczę na zwiastun :-D

użytkownik usunięty

PS.
"Wczoraj Francis Lawrence poinformował na swoim Twitterze że do końca zdjęć nad 2 częścią Kosogłosa zostały tylko 5 dni (dziś, już 4)!"

Źródło: HungerGames.pl

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

http://hungergames.pl/2014/06/badzcie-czujni/

Może czekają na skończenie zdjęć do 2 cz. Kosogłosa... Dziwne też, że tak mało fot pojawiło się z planu nagrań w Berlinie.

użytkownik usunięty
Moncia21

Za 3 dni konczą sie zdjecia

ocenił(a) film na 8

https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/tumblr_n5h4b978Ay1t byk4do1_500.jpg
ch0d0r mam nadzieję, że ja też się w końcu doczekam tego zwiastunu x(

ocenił(a) film na 8
lexandra008

https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/
Może ten link będzie działał.

użytkownik usunięty
lexandra008

Nie działa mi link ;/

No ja też :D

Mi też nie działa. Co to?

ocenił(a) film na 8
Moncia21

Skopiuj link i spróbuj wkleić w nowej karcie, może wtedy zadziała (ten pierwszy).

ocenił(a) film na 8
lexandra008

https://24.media.tumblr.com/b576f0a05f5e91deaaf3e9a736738ce4/tumblr_n5h4b978Ay1t byk4do1_500.jpg
Jeżeli to nie zadziała to ja już nie wiem.

lexandra008

Ok, zadziałało :)

ocenił(a) film na 7
lexandra008

Co to jest, bo żaden link nie działa ?

ocenił(a) film na 8
filmowy_laufer

Może jak skopiujesz ten link i wkleisz do nowej karty zadziała, nie mam pojęcia dlaczego nie chce to działać x(

ocenił(a) film na 7
lexandra008

Próbowałem z 6razy, powiedz co tam było :P

ocenił(a) film na 8
filmowy_laufer

Coś co idealnie odzwierciedla miliony fanów czekających na zwiastun xP

filmowy_laufer

Skopiuj link, tylko pamiętaj o jego "złączeniu" usuń spacje po ...ce4 , bo jest rozdzielony na 2 części.

ocenił(a) film na 7
lexandra008

Hehe, dobre :)

ocenił(a) film na 8
filmowy_laufer

Ja naprawdę będę tak wyglądać nim puszczą choćby zapowiedź zwastunu x(

ocenił(a) film na 7
lexandra008

ja nie czekam na zwiastun, choć czekam na jakieś minimalne wzmianki o Kosogłośie :)

filmowy_laufer

Wzmianki typu?
Już naprawdę przedłużają z tym zwiastunem, aż do przesady. Po przeczytaniu książki ciekawość dodatkowo wzrasta...

ocenił(a) film na 7
Moncia21

Typu jakieś zdjęcia, co może się znaleźć w filmie.

filmowy_laufer

No zdjęć jest mało, szczególnie tych z pobytu w Berlinie.

ocenił(a) film na 6

Na stronie www.thecapitol.pn opublikowano taką informację (w tłumaczeniu na polski brzmi to tak): "Obywatele Panem, oczekujcie na dalsze oświadczenia.
Kapitolińskie Ministerstwo Informacji będzie odtąd podawać do rozpowszechnienia wszystkie oficjalne ogłoszenia Panem. Wasza uwaga jest nakazana." Jeżeli nie chodzi o zwiastun lub chociaż trailer zwiastuna to się powieszę na drzewie wisielców! XDDD

ocenił(a) film na 8
Kinomanka2000

Ja bym powiesiła kogo innego na tym drzewku, chce jeszcze przed śmiercią zobaczyć parę filmów i przeczytać kilkadziesiąt książek x(

użytkownik usunięty

'Zwiastun? Najwcześniej na 5 miesięcy przed premierą chyba że HG jest jednym z dwóch wybranych filmów przez wytwórnię do " taryfy ulgowej". Takie przepisy.

użytkownik usunięty
sentia

Możliwe ze ma taryfę bo jest ta jeden z największych (a moze nawet największy) filmów Lionsgate. Zwłaszcza ze druga część zarobiła prawie 900mln.

Pozostało 156 dni do premiery wec teraz pewnie im już się nie opłaca wypuszczać

użytkownik usunięty
sentia

W zeszłym roku zwiastun pierwszy był w kwietniu, drugi w lipcu a trzeci bodajże we wrześniu

Bo nowe wytyczne wprowadzono w tym roku. A konkretnie dotyczą każdego filmu który ma premierę po 1 października

użytkownik usunięty
sentia

No coz... W takim razie za 6 dni bedzie równe 5 miesiecy (odejmujac po 1 dniu z miesięcy które maja 31dni)

A są jakieś wiadomości z planu?

użytkownik usunięty
sentia

Jutro bodajże kończą sie zdjęcia

użytkownik usunięty
sentia

Chciaż Interstellar Nolana wychodzi dwa tygodnie przed Igrzyskami, a zwiastun był przed Godzilla, ba zapowiedź była już w grudniu...

Bo własnie Interstellar jest jednym z 2 filmów wybranych przez WB..

użytkownik usunięty
sentia

Drugi to Hobbit?

Nie wiem. Nie obchodzi mnie to prawdę mówiąc. Na forum Hobbita jest burdel jakich mało. Każdy się przekrzykuje i awanturuje kiedy będzie zwiastun, zdjęcia, cokolwiek prawdę mówiąc bo od kilku miesięcy nie ma nawet newsa... Moim zdaniem Hobbit nie dostał taryfy ulgowej i zwiastun będzie dopiero po 20 lipca.

Edit: Być może nawet na ten roku biorac pod uwagę że zmiany sa wprowadzone dopiero od 1 października wytwórnia może wybrać tylko 1 film nie wiem to domysły takie.

użytkownik usunięty
sentia

No cóż, ja już sie dawno nie odzywałem na forum Hobbita (chyba jak starightlinesa zablokowali) - poprostu omijam to forum.

Szkoda, mam nadzieję że zwiastun będzie jednak wcześniej niż Comic Con

Oh.. zablokowanie starightilnesa było początkiem katastrofy. Od tego czasu masa multkont a każdy nowy jest od razu wyzywany od multikont starighta... Ogólnie bagno...

użytkownik usunięty
sentia

Ehh, a pewien osobnik nadal się tam trzymie?

Ta... przecież to on robi największy bałagan... a teraz ma nawet ludzi do pomocy. Ostatnio padł jakiś tekst o " gotowości do walki...." niektóry chyba myśla że sa na wojnie

użytkownik usunięty
sentia

Haha! Musze koniecznie zajrzeć!

szczerzę z dobrej życzliwości odradzam bo zepsuje ci to humor ale jak chcesz ??? ja już na hobbicie od dzisiaj przestaje się udzielać chyba że będą jakieś sensowne tematy bo burdel tam nie ziemski

ocenił(a) film na 7

Jak myślisz dałby radę wytrzymać dzień bez forum Hobbita? xD