Jako, że to tutaj podaliście informacje o niespodziance, także i ja zamieszczam pod tą częścią - film
zza kulis Catching Fire+krótkie wywiady.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I2kJCxXODwQ
Po co Jennifer był trening łuczniczy skoro na planie nie wystrzeliła ani jednej strzały ? z tego co widać tylko napinała cięciwę a strzały były dorabiane komputerowo. Tak coś mi nie pasowało, że tak szybko ładuje i strzela :p
Jesli miala udwaca, ze strzela to przynajmniej z przekonaniem ;) Tak robia zawodowcy - przygotowywuja sie do roli najlepiej jak moga mimo ze na ekranie nie widac wiekszych efektow.
To podobno zależy od wersji bo mają być różne. Na pewno pojawią się wycięte sceny. Z tego co pamiętam to do IŚ nie było dodatków w postaci scen, prawda?
do IŚ nie było wyciętych scen. Z tego co pamiętam to w wersji na DVD mają być właśnie te sceny, komentarz Francisa Lawrenca i coś jeszcze. Na bluraya ma być chyba o jeden krótki filmik więcej, nie pamiętam już jaki.
Tak. Też coś takiego słyszałam. Fajnie, że będą wycięte sceny. Szkoda tylko, że Francis narobił mi smaku, że powstała scena z Peeta i Katniss na dachu kiedy on mówi, że chciałby zatrzymać ten moment na zawsze. Potem się okazało, że tego nie będzie na płycie jako dodatek a scena trwała tylko 20 sekund.