PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 217 tys. ocen
6,7 10 1 216757
5,7 61 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

msakra

ocenił(a) film na 1

Film dla kasy, dziewczyna za mloda do tej roli zupelnie nie trafiona. Jeszcze 10 czesci ostatniej cześci to juz porazka. Widac ze film dla kasy. Ogladajcie w sieci szkoa isc do kina

ocenił(a) film na 7
devill79

Za młoda? Buahahaha :D

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

Wyglada na 16 lat , ta i sie nie boi i w ogole teleportuja na ziemie jakas bron, jakies tabletki no film z dupy

ocenił(a) film na 10
devill79

Ten film jest zajebisty.Co ty bredzisz.

ocenił(a) film na 1
filmowy03817

tak samo zajebisty jak 1 i 2 czesc :D

ocenił(a) film na 10
devill79

O wiele lepszy.

ocenił(a) film na 4
filmowy03817

Jeżeli za "lepsze" uważasz te żałosne wręcz sceny, jak kochana Katniss nagrywa video, a cała masa zaślepionych ludzi recytuje jej słowa dając się zabijać. Denne, kiepsko nakręcone i... Po co dwa razy ten sam motyw? Żeby wzbudzić jeszcze większe zażenowanie?

devill79

Właśnie o to chodzi, że ma wyglądać na 16 lat, bo tyle ma w książce.

ocenił(a) film na 10
IzaN43

Masz rację.

ocenił(a) film na 7
devill79

Bo ma wyglądać na 16 lat.

ocenił(a) film na 7
devill79

Teleportują jakąś broń, tabletki? WTF?

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

No to ja sie wlasnie pytam co za bzdury w tym filmie ze niewiadomo skad bron ,zwierzaki, tabletki i inne pierdoły

ocenił(a) film na 7
devill79

Ja mam na myśli, co ty za bzdury wypisujesz. Ty chyba oglądałeś wybiórczo niektóre sceny.

ocenił(a) film na 7
devill79

Wiadomość z ostatniej chwili: filmy tego typu właśnie są robione dla kasy.

ocenił(a) film na 10
devill79

Warto iść do kina.

ocenił(a) film na 4
filmowy03817

Chyba tylko w czasie "darmowych śród z orange" xD

ocenił(a) film na 1
namii

Chiciaz i wtedy powinni wracac za bilet autobusowy

ocenił(a) film na 4
devill79

I za benzynę! Taka droga teraz.
Nie no, poważnie. Znam parę osób, które się na filmach znają, jeżdżą na festiwale i mają pojęcie większe niż ja. Wszystkie zgodnie uznają te produkcję za gniot, więc to raczej nie jest przypadek.

ocenił(a) film na 5
namii

Co to znaczy "znac się na filmach"? To tak, jakby tylko szef kuchni miał prawo mówic co jest smaczne, a co nie... Ameryka jest super bo mam kolegę, który tam mieszka i mi powiedział?!?!

Rozumiem, że wy tu macie po 16 lat albo i mniej, więc proszę się nie obrażac. Wszystko rozumiem :))

ocenił(a) film na 4
fitszymon

Znać to znaczy nie być zupełnym laikiem. Orientować się w kanonie, klasyce, rozpoznawa ć style, dostrzegać to, czego nie widzą nastolatki, o których wspominasz. Szef kuchni nie powinien mówić, co jest smaczne, a co nie, ale umówmy się, że wie, jak przygotowany posiłek mógłby smakować, gdyby przyrządzić go umiejętnie. Zna różnicę między prawdziwym sosem, a instantem z torebki, czy może się mylę?

devill79

A co może czterdziestolatka miała grać 16/17-letnią dziewczynę ? Puknij się w główkę. Z tych wszystkich "aktoreczek" i "celebrytek" to dobrze trafili z Jennifer. Najmniej sztuczna.