PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629224}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
6,6 166 tys. ocen
6,6 10 1 166002
5,2 56 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 2

Skąd ktoś może wiedzieć że film będzie trwał 2 godziny 25 minut ??? Ten Filmweb na prawdę spada na psy, nie dodaje prawdziwych info, chcą jak najwięcej źródeł a takie informacje dodają gdzie nie jest to nigdzie potwierdzone.

użytkownik usunięty
tytan5017

Filmweb jest żałosny

ocenił(a) film na 5

To po co na niego wchodzisz ? (żeby nie było po prostu pytam)

użytkownik usunięty
WielkiMou

dla jaj

ocenił(a) film na 5

Więcej już wiedzieć nie muszę...

użytkownik usunięty
WielkiMou

No i bardzo dobrze :P

WielkiMou, daj spokój, przeciez widać, że to żałosna gimbaza...

użytkownik usunięty
obreb_2

sam jesteś tym czym powiedziałeś a teraz żegnam i zgłoszone

ocenił(a) film na 10
obreb_2

Dlaczego mnie obrażasz i mówisz że jestem z Gimnazjum, już 6 lat temu je ukończyłem. Nie mam prawa powiedzieć własnego zdania że info jest nie potwierdzone, nie wiedziałem że tym pytaniem zachowałem się dziecko z Gimnazjum, widzę że nie można już nic napisać.

użytkownik usunięty
tytan5017

Raczej nie chodziło mu o Ciebie.

użytkownik usunięty
tytan5017

jemu chodziło bardziej ode mnie? ale co nam pozostaje skoro filmweb schodzi z dnia na dzień na świnie, bo psy kocham to zwierzątka z klasą.

Teraz fw wprowadzi soczystą zmianę oceniania wypowiedzi, i zobaczysz, że w listopadzie jak ocenisz Kosogłosa part 2 wysoko to hejterzy cię będą minusować :D

więc czy nie mam racji?

ocenił(a) film na 10

Ale już tak jest, że jak ocenię film to mogą skomentować i ocenić moją ocenę za film.

użytkownik usunięty
tytan5017

to jest co innego !

tu masz szczegóły

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Zapowied%C5%BA+nowej+funkcji+-+oce nianie+wypowiedzi,2613773

użytkownik usunięty
tytan5017

no i znowu nie ma posta...

ocenił(a) film na 10

Faktycznie, porąbany ten pomysł, zobaczymy jak bardzo nam to będzie przeszkadzać.

użytkownik usunięty
tytan5017

biorąc pod uwagę masowe rozmnażanie się trollów, hejterów, fantyków, katedry wzajemnej masturbacji? zaczniemy to odczuwać w pierwszym dniu wprowadzenia tej opcji... czy to forum może więc upaść jeszcze niżej?