Skąd ktoś może wiedzieć że film będzie trwał 2 godziny 25 minut ??? Ten Filmweb na prawdę spada na psy, nie dodaje prawdziwych info, chcą jak najwięcej źródeł a takie informacje dodają gdzie nie jest to nigdzie potwierdzone.
Dlaczego mnie obrażasz i mówisz że jestem z Gimnazjum, już 6 lat temu je ukończyłem. Nie mam prawa powiedzieć własnego zdania że info jest nie potwierdzone, nie wiedziałem że tym pytaniem zachowałem się dziecko z Gimnazjum, widzę że nie można już nic napisać.
jemu chodziło bardziej ode mnie? ale co nam pozostaje skoro filmweb schodzi z dnia na dzień na świnie, bo psy kocham to zwierzątka z klasą.
Teraz fw wprowadzi soczystą zmianę oceniania wypowiedzi, i zobaczysz, że w listopadzie jak ocenisz Kosogłosa part 2 wysoko to hejterzy cię będą minusować :D
więc czy nie mam racji?
Ale już tak jest, że jak ocenię film to mogą skomentować i ocenić moją ocenę za film.
to jest co innego !
tu masz szczegóły
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Zapowied%C5%BA+nowej+funkcji+-+oce nianie+wypowiedzi,2613773
Faktycznie, porąbany ten pomysł, zobaczymy jak bardzo nam to będzie przeszkadzać.