Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

:D

ocenił(a) film na 8

Czekam na tę premierę z wielką niecierpliwością. Przeczytałam wszystkie książki z serii i jestem zachwycona. Bałam się, że będzie to kolejny Zmierzch, dlatego długo odkładałam i książki i film. Kiedy jednak pewnego dnia zasiadłam do oglądnięcia, nie mogłam odejść od ekranu. Do pierwszej części wracałam wielokrotnie. Wg mnie jedna z niewielu trylogii, która trzyma poziom przez wszystkie części. Każda książka zawiera element zaskoczenia, zwrot akcji. Już w dniu premiery zamierzam pobiec do kina na ten genialny film. Zero słodkości, zero romansików...po prostu fajna akcja, widowiskowe efekty i ciekawa fabuła.

użytkownik usunięty
93bebe

Ta czesc bedzie jeszcze lepsza niz pierwsza. Widac to po zwiastunach, jak dla mnie sa zywsze, kolorystyka az sie rzuca w oczy. W tej czesci jest najwiecej zwrotow akcji (w Kosoglosiee tez ich nie malo, ale wole WPO). Ta czesc jest moja ulubiona

ocenił(a) film na 8

Taaak zwiastuny są świetne :) I ta arena...marzenie.

użytkownik usunięty
93bebe

Mozliwy SPOILER
No tak, ten trzecci bodajze zwiastun jest cudny., najfajniejsza jest ta fala gdy zatapia arene i kosoglosy :D. W dzisiejszym treaserze jest pokazana Johanna (juz ja kocham) gdzies widzialem zdjecie jej w calej krwi. Pokocham ja od pierwszego wejrzenia odkad rozbierze sie do rosolu hehe