Czekam na tę premierę z wielką niecierpliwością. Przeczytałam wszystkie książki z serii i jestem zachwycona. Bałam się, że będzie to kolejny Zmierzch, dlatego długo odkładałam i książki i film. Kiedy jednak pewnego dnia zasiadłam do oglądnięcia, nie mogłam odejść od ekranu. Do pierwszej części wracałam wielokrotnie. Wg mnie jedna z niewielu trylogii, która trzyma poziom przez wszystkie części. Każda książka zawiera element zaskoczenia, zwrot akcji. Już w dniu premiery zamierzam pobiec do kina na ten genialny film. Zero słodkości, zero romansików...po prostu fajna akcja, widowiskowe efekty i ciekawa fabuła.
Ta czesc bedzie jeszcze lepsza niz pierwsza. Widac to po zwiastunach, jak dla mnie sa zywsze, kolorystyka az sie rzuca w oczy. W tej czesci jest najwiecej zwrotow akcji (w Kosoglosiee tez ich nie malo, ale wole WPO). Ta czesc jest moja ulubiona
Mozliwy SPOILER
No tak, ten trzecci bodajze zwiastun jest cudny., najfajniejsza jest ta fala gdy zatapia arene i kosoglosy :D. W dzisiejszym treaserze jest pokazana Johanna (juz ja kocham) gdzies widzialem zdjecie jej w calej krwi. Pokocham ja od pierwszego wejrzenia odkad rozbierze sie do rosolu hehe