Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295624
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

co to wogole ma byc ta BABCIA na igrzyskach ? ktos sie nacpał ? ok whatever a ta koncowka ? jezuu tyle czekania na nic? ok 3 czesc bedzie mega ale 2 jest tylko powieleniem 1 i to mega gorsze powielenie... masakra

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Richie.25

nie czytałeś książki i nie oglądałeś filmu uważnie, prawda? XD

ocenił(a) film na 4
rumpelstiltkin

nie czytalem nie wiedzialem ze tak to jest podzielone / ale dla mnie jako osoby nie w temacie smiesznym byl ten watek z babcia jaki to cel mialo to nie wiem ,slowa nie powiedziala i byla na ekranie tylko chwile ...zbedne

Richie.25

Była to osoba starsza, która poświęciła swoje życie dla młodszej osoby. Wiedziała, że już długo nie pożyje, a przynajmniej zaoszczędzi młodej i tak już wyniszczonej z szaleństwa osobie życie...Naprawdę tak trudno było do tego dojść? Ten film nie jest tak płytki..trzeba się w niego bardziej zagłębić.
Zwykle najtrudniej jest nakręcić drugą cześć trylogii, bo zawiera się tam więcej fabuły, poglądów i polityki. Już nie kieruje się akcji aż tak bardzo na same igrzyska(jak to bylo w pierwszej czesci) lecz na bohaterów i ich emocje, odczucia + to co dzieje się dookoła- cały ustrój, któremu się przeciwstawiają.

ocenił(a) film na 8
Richie.25

jezusie

ocenił(a) film na 8
Richie.25

Sens Mags (babci) jest dość głęboki. Zgłasza się, za Annie, by Finnick nie utracił swej miłości. We mgle poświęca się dla niego, gdyż go znała chciałą go zaoszczędzić był młody i miał swoją Annie. Ale w Kosogłosie, i tak i tak ***SPOILER ALERT**** Finnick poświeca się za Katniss.

Cóż przyznam, że to całe ściąganie z jedynki, to sprawka Collins, choć bardzo jej dobrze wyszło, więc nie rozumiem twoich wątów :)

Richie.25

wkurza mnie jak przez wlasne nie zrozumienie krytykuje sie film

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

.. i zaniza ocene.