Im więcej głosów zostanie oddanych na ten film tym mniejsza będzie ocena,to tylko kwestia czasu jak film spadnie do 7.5-7.7 i nie będzie obrażał swoją obecnością innych wspaniałych dzieł z TOP100 :)
Obecna ocena to 8.0 ;) Po prostu główna strona filmu z dupy się aktualizuje (wynik można zobaczyć w topie).
Swoją drogą spada w tym samym tempie co na IMDB
Mi się wydaje,że na podstawie wzoru z top500 filmweb zawyża ocenę z uwagi na niską liczbę głosów i ocena z topki nie jest adekwatna do tej obok filmu,ale mogę się mylić.
Trochę nie rozumiem,że niektórzy się cieszą,że filmowi spada ocena.
Są fani,dla których ten film jest bardzo fajny i to trochę przykre,że w wielu tematach jest o tym,że o,to szmira i dno,zaniżę mu ocenę.
Nie chodzi mi o ciebie tu,ale ogółem,już parę razy coś takiego widziałam,ale nic nie pisałam.
Z drugiej strony sami fani przyznają się, że zawyżają również oceny, więc wychodzi na zero;)
A ja wciąż czekam, żeby któryś fan wyjaśnił, czemu ten film ma zasługiwać na 10/10 (dziwnym trafem kazdy wielki fan w tym momencie znika z rozmowy).
Rozumiem Cię.
Każdy powinien oceniać według własnego "widzi mi się",a nie zaniżać specjalnie lub zawyżać ocenę.
Ja dałam 10,bo po prostu według mojej opinii na to zasługuję.O gustach się nie dyskutuje,ale nie dam specjalnie innemu filmowi 1,żeby zaniżyć mu ocenę.Podoba mi się,myślę,że zasługuje,daję taką ocenę,nie podoba mi się -taką.
Rozumiem,ale ocena filmu jest zdecydowanie za wysoka tak samo jak pozycja w rankingu,nie oszukujmy się w top100 znajdują się wielkie dzieła a igrzyska stanowczo się do nich nie kwalifikują.
A wg mnie Nietykalni, Wszystko za życie i Pamiętnik nie powinny być w pierwszej 100, ale na szczęście mogę spać spokojnie pomimo wiedzy, że jednak tam są.
ale zauważ, że o tym ze igrzyska to ,,szmira'' na wszystkich forach wypowieada się kilak tych samych osób, a ci co uważają ten film za szmirę z pewnością go nie rozumieją
I po co rzucać argumenty "nie podobało się więc nie zrozumiałeś"?
To pokazuje tylko i wyłącznie Twoją dziecinność;)
nie powiedziałam ,,nie podobało się więc nie zrozumiałeś''- bo rozumiem ze fil moze się komuś nie podobać, ale jeśli ktoś nazywa go szmirą to znaczy że nie zrozumiał
To właśnie jest to co powiedziałaś.
Rozumiem, że jak powiem, że "ktoś kto nazywa ten film arcydziełem nie ma gustu i pojęcia o kinematografii" to jest w porządku, bo w końcu uznaję, że komuś może się podobać tak?;)
Jesteście bardziej zabawni od fanów,bo jak widać ten ranking dla was coś znaczy a dla normalnych ludzi nie. Przekrzykujecie się tylko co powinno być na jakimś miejscu,widać oburzenia a dla normalnego fana ważniejsze i tak są zyski filmu. Filmweb to tylko nic nie znaczący portal więc lepiej zwolnij tempo chłopie ;)
Widzę,że nie zrozumiałaś w jakim kontekście wspomniałem tutaj o rankingu no cóż nie każdy jest taki bystry na jakiego się kreuje:)
Zrozumiałam mistrzu docinek :) Bawcie się dalej w to liczenie głosów w rankingu :P Jak ocena spadnie do 8.0 to koniecznie to ogłoś ostentacyjnie fanom,na pewno ich zmartwisz :P