Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Pierwsza czesc po prostu mnie 'uwiodla'. Nie moge sie doczekac nastepnej. Jak na razie to jestem
na polowie 1 ksiazki i szczerze moge powiedziec, ze to jest najlepsza ksiazka jaka kiedykolwiek
czytalam, a czytalam wiele. Bardzo polecam ksiazke i film!! :)

użytkownik usunięty
klakomek

Druga część książki jeszcze lepsza. Więc radze ci się streszczać z jedynką i przechodzić do drugiej!!!

ocenił(a) film na 9
klakomek

Nie najlepsza, ale jedna z naj. Mi się najbardziej podobała trójka :D

ocenił(a) film na 9
Madziunia_filmweb

Jeszcze nie doszlam do 3 czesci w ksiazce (dopiero kupilam), ale mam nadzieje ze bedzie tak dobra jak pozostale :) dziekuje za pozytywne komentarze o ksiazce. Bardzo mnie to motywuje do czytania :D

klakomek

Druga część i trzecia są znacznie lepsze od pierwszej. Ostatnia jest świetna!:)

klakomek

ostatnia jest tak smutna ze jej nienawidze

ocenił(a) film na 9
guga_buzka

Lubię ją właśnie ze względu na smutek :) Ale nadzieja też w niej jest

ocenił(a) film na 8
klakomek

Ja też, ja też nie mogę się doczekać! Chyba mam na to większą chrapkę niż na drugą część Hobbita :D

ocenił(a) film na 9
buszasz

Ja rowniez. Dla mnie to jest najbardziej oczekiwany film tego roku! : D

użytkownik usunięty
klakomek

Dla mnie też^^

Dla mnie również jest to najważniejsza premiera roku,nawet Hobbit pozostaje u mnie daleko daleko chociaż go uwielbiam :P Bardzo cieszę się ze zmiany reżysera,mam nadzieję,że zaowocuje to lepszą ekranizacją od pierwszej części chociaż b.podobała mi się.

użytkownik usunięty
panienka_2

U mnie Hobbit jest zaraz za Igrzyskami. Reżyser jest świetny ;D

użytkownik usunięty
klakomek

Mi najbardziej przypadły do gustu książki Stephena Kinga :)
Ale z całą pewnością trylogia S.Collins jest wspaniała, przeczytałem wszystkie części w tydzień bo nie mogłem się oderwać. ^_^

ocenił(a) film na 9

Chcialabym sie tak wciagnac w czytanie ksiazek, jednak mam malo czasu (szkola i zajecia pozalekcyjne), ale mam nadzieje ze teraz to sie zmieni (zaczely mi sie wakacje). Slyszalam ze ksiazki stephena kinga sa bardzo dobre, wiec chyba kupie jakas jak skoncze igrzyska smierci :)