Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Potwierdzone przez Lionsgate : Julianne Moore jako Alma Coin . Co o tym myślicie ? Ja jestem zadowolona z wyboru.

ocenił(a) film na 9
Molly_06

Wyobrażałam sobie ją inaczej, ale nie jest źle..

Molly_06

Nie mogę się doczekać,aż zobaczę ją w akcji.

użytkownik usunięty
Molly_06

Bardziej by mi pasowała Helen Mirren, ale Julianne też nie jest zła ;D

Molly_06

Ja też jestem zadowolona myślę że da sobie radę w tej roli :)

ocenił(a) film na 8
Molly_06

Według mnie pasuje idealnie.

ocenił(a) film na 9
Molly_06

myślę,że to dobry wybór :)

ocenił(a) film na 8
Molly_06

Według mnie super, na pewno sprosta roli (: Choć w jednym przypadku nie spieprzono obsady! Choć uważam, że wyjątkiem jest Peeta, ale nie o tym jest wątek...

ocenił(a) film na 9
MissMary

Jeszcze bym się spierała co do Haymitcha... Jak dla mnie powinien być bardziej... "żulowaty". Przepraszam za słowo, ale nie wiem jak to określić... Bo jakby nie patrząc był on alkoholikiem, i to na tyle silnym że Peeta musiał go myć (dobrze pamiętam?). Notoryczne picie zmieniło nie tylko jego zachowanie, ale także i wygląd.. Był "brzuchatym mężczyzną w średnim wieku", a Katniss nie mogła uwierzyć gdy zobaczyła młodego, przystojnego Haymitcha. A niestety (stety) aktor grający go raczej nie jest za brzydki :)

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Jak dla mnie Woody gra go niesamowicie.

Rose_Clementine

woody jest świetny.... moim zdaniem ratował pierwszą część a wygląd aktora czy to w jaki sposób postać ma zostać przedstawiona na ekranie to nie jego wina tylko kwestia tego jaką koncepcję na daną postać obrał reżyser i scenarzysta.