Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Pamiętacie kamerzystów, wyglądających jak dwa owady w pancerzu? Na facebookowej stronie
The Hunger Games właśnie ogłosili, że Polluxa zagra Elden Henson, a Castora Wes Chatham.
Ktoś bliżej zapoznał się z aktorską działalnością tych dwóch panów? :)
PS. Oczywiście mówię o ekranizacji ostatniego tomu... :)

Rose_Clementine

Nie znam zbytnio tych aktorów więc nie mam zdania czy to dobry wybór. To się okaże. A Ros_ ..... myślę że pora zakładać tematy o obsadzie w odpowiednim temacie , żeby i tam rozkręcić temat. A tu zostawić miejsce na wrażenia po seansowe. Które już nie tak długo ;)

ocenił(a) film na 9
Molly_06

"zakładać tematy o obsadzie w odpowiednim temacie"? :)
Masz na myśli, że takie sprawy powinny pojawiać się pod właściwą częścią filmowo-książkowej sagi, czyli w tym przypadku pod Kosogłosem? Tak, zapewne, ale jak na razie prawdopodobnie to tutaj więcej osób zagląda... Gdzie rządzi np. temat z ciągłym odliczaniem... Niestety także niezbyt konstruktywny pomysł :)
Ale ok, postaram się już nie zamieszczać "bredni" :)

Rose_Clementine

Temat nowych członków obsady to nie "brednie", nie musisz się oburzać. Po prostu nie dotyczą one W Pierścieniu Ognia tylko Kosogłosa. I idąc twoim tokiem myślenia... to trudno żeby więcej osób zaglądało TAM skoro tematy dotyczące Kosogłosa zakłądane są TU. Można założyć, że ludzie TAM zaglądają ale skoro nic się TAM nie dzieje to co mają komentować?

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Nie oburzam się :) Po prostu wzięłam przykład z innych i też zamieściłam coś o obsadzie Kosogłosa... Ale dzięki za uwagę, masz rację.