Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Wchodząc ostatnio na różne strony związane chociażby z Comic Conem przeczytałem rozmowę Jennifer i Josha. Pytano
ich o pocałunek w filmie, obaj opowiadali o resuscytacji. Zatem w filmie to Katniss uratuje Peetę, gdy ten wejdzie na
pole siłowe, a nie Finnick. Bardzo mnie to cieczy, bo jestem facetem i raczej wolę taki ratunek w wersji damsko -
męskiej, jednak w tedy umniejszy to troszkę zasługom Odaira, których przyczyna okazuje się potem całkiem ważna.
Nie umiem jeszcze wklejać linków,ale jest google, więc dla tych, którzy chcą poczytać o tymi nie tylko: Jennifer
Lawrence's Most Outrageous Comments At Comic-Con, strona Business Insider

Slugar

tak się składa, że już dawno pojawiły się wypowiedzi sama potwierdzające że grali sceny ratowania życia Peeta przy pomocy USTA-USTA przez Finnicka. Rzeczywiście na Comic Com pytali Josha podczas panelu czy sceny pocałunku Jego i Jen będą gorące - oboje potwierdzili że będą HOT śmiejąc się jednocześnie z jednej próby nagrania tej sceny kiedy to "gil" z nosa był na pierwszym planie. Nigdzie nie widziałam wypowiedzi, z której wynika, że to Katniss będzie ratować Peeta

Ale jak się upierasz przy różnicach w filmie to po samym trailerze widać co najmniej dwie

1) Pocałunek Katniss i Gale nie będzie miał miejsca podczas polowania w lesie
2) podczas dożynek zwycięzcy nie stali przed schodami pałacu sprawiedliwości odgrodzeni sznurem tylko na schodach
3) No i w książce nie ma gestu jaki widzimy podczas dożynek w dwunastym dystrykcie po wyborze trybutów