Zamieszczałam już go tutaj na forum, ale wtedy wyskoczył jakiś problem z linkiem.. Macie z
youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Ne5kvkfBLGw
Też mi się tal wydaję. Ale gdy zostały już te 11 dni to czas jakby spowolniał...
+ informacja sprzed godziny, nie wiem czy wiarygodna:
"A Catching Fire clip is going to be shown at the EMA’S today. No word on when, or if it’s new but keep a look out for more information!
Mój zbuntowany internet nie pozwala mi na takie luksusy :( Daj znać jak będzie coś o CF :)))
Wiec.. żadnego spotu nie było, gala się kończy, strasznie nudno było i wkurzający prowadzący >Redfoo< i babka która zapowiadała wszystko. Grrr.. Zadziwiło mnie jedno. Miley Cyrus "Wrecking Ball" zaśpiewała NORMALNIE bez żadnego wyginania dupy.. szok ;o i śpiewała tak.. z sercem. :O
:'(
Eh, szkoda. A więc to była jedynie kolejna plotka dziennikarska... :( Co do Cyrus - może wzięła sobie do serca te wszystkie niemiłe wypowiedzi na jej temat... W sumie dziwne, że po takim cyrku pozwolili jej na kolejny występ na żywo z tą samą piosenką.. Chociaż, w sumie, to tego typu wydarzenie mogło im przyciągnąć kolejnych widzów. :)
nie do końca to była plotka - podobno pokazali ale tylko w Holandii, w przerwie na reklamy i nic nowego tylko ten spot z piosenką We Remain
nie do końca to była plotka - podobno pokazali ale tylko w Holandii, w przerwie na reklamy i nic nowego tylko ten spot z piosenką We Remain