Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Zamieszczałam już go tutaj na forum, ale wtedy wyskoczył jakiś problem z linkiem.. Macie z
youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Ne5kvkfBLGw

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Hymm, ale nas rozpieszczają producenci^^

ocenił(a) film na 9

Tak, ciągle coś nam dają :) Jakiś urywek czegoś nowego...

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

A film dopiero za 11 dni ;/

ocenił(a) film na 9

Wiesz, po tylu dniach czekania.. Te 11 dni to już prawie nic :))

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Też mi się tal wydaję. Ale gdy zostały już te 11 dni to czas jakby spowolniał...

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

+ informacja sprzed godziny, nie wiem czy wiarygodna:
"A Catching Fire clip is going to be shown at the EMA’S today. No word on when, or if it’s new but keep a look out for more information!

Rose_Clementine

I love you :') Właśnie oglądam galę :')

ocenił(a) film na 9
moni16

Mój zbuntowany internet nie pozwala mi na takie luksusy :( Daj znać jak będzie coś o CF :)))

Rose_Clementine

Dobrze ^^

Rose_Clementine

Wiec.. żadnego spotu nie było, gala się kończy, strasznie nudno było i wkurzający prowadzący >Redfoo< i babka która zapowiadała wszystko. Grrr.. Zadziwiło mnie jedno. Miley Cyrus "Wrecking Ball" zaśpiewała NORMALNIE bez żadnego wyginania dupy.. szok ;o i śpiewała tak.. z sercem. :O
:'(

ocenił(a) film na 9
moni16

Eh, szkoda. A więc to była jedynie kolejna plotka dziennikarska... :( Co do Cyrus - może wzięła sobie do serca te wszystkie niemiłe wypowiedzi na jej temat... W sumie dziwne, że po takim cyrku pozwolili jej na kolejny występ na żywo z tą samą piosenką.. Chociaż, w sumie, to tego typu wydarzenie mogło im przyciągnąć kolejnych widzów. :)

Rose_Clementine

nie do końca to była plotka - podobno pokazali ale tylko w Holandii, w przerwie na reklamy i nic nowego tylko ten spot z piosenką We Remain

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Czyli i tak nic a nic...

Rose_Clementine

nie do końca to była plotka - podobno pokazali ale tylko w Holandii, w przerwie na reklamy i nic nowego tylko ten spot z piosenką We Remain

Rose_Clementine