20 kwietnia - pierwszy zwiastun
19/20 lipca - drugi zwiastun
Co Dalej?>
Jak myślicie czy we wrześniu ukaże się jakiś następny zwiastun, czy dadzą jakąś scenę z
filmu?? Chyba że we wrześniu pokażą już OFICJALNY ZWIASTUN
To już jest oficjalny zwiastun ,, kinowy zwiastun''. Ten zwiastun będzie promował film w kinach. Jedynie może coś dodadzą to spotów telewizyjnych choć wątpię. Może małą dodatkową scenkę dodadzą do tego co mamy, ale właśnie ten zwiastun jest tym ,,oficjalnym''. Teraz będą pewnie zachęcać nas jakimiś zdjęciami itd.
Aha. U mnie już promują tym dawniejszym zwiastunem (chyba od maja) i do tego miesiąc temu wywiesili oficjalny plakat Igrzysk ;D.
Zdjęcia też będą niezłe^^
Bardzo mało prawdopodobne jest to,by powstał kolejny zwiastun. To już jest oficjalny a i tak pokazali w nim więcej niż można było się tego spodziewać.
W "Miasto Kości" jest o ile pamiętam aż 5 zwiastunów^^, więc myślę że w Igrzyskach także chociaż jeszcze jeden pokażą...
oj tak 5 zwiastunów a w każdym prawie to samo. Wątpię żeby pojawił się kolejny zwiastun, ten jest na tyle intensywny i tyle odsłania że kolejny jest moim zdaniem zbędny
Czy ja wiem że prawie to samo?
Jestem pewien że pojawi się trzeci zwiastun - przynajmniej tak mi podpowiada intuicja...
tak szczerze to jakby zebrać sceny z 5 zwiastunów DA to moim zdaniem mniej w nich pokazali niż w 2 zwiastunach CF. Moim zdaniem kolejnego nie będzie - ten będzie promował film w kinach (obstawiam że właśnie przed Darami Anioła choć jeszcze tego nie potwierdzili),skoro Dary anioła wejdą do kin pod koniec sierpnia to będą promować zwiastunem dobre dwa miesiące a potem i tak się zacznie normalna promocja filmu
No tak. U mnie pewnie już nie długo będą nim promować 0:), tylko musi wejść polski zwiastun :|
Moim zdaniem kolejnego zwiastunu nie będzie. Na pewno wypuszczą jeszcze coś promującego np. kolejną serię plakatów albo część soundtracku, ale zwiastunu już nie. Zgadzam się, do Miasta Kości mamy 5 zwiastunów, ale są do siebie bardzo podobne, różnią się jedną, dwoma scenami. A kolejny zwiastun do CF to już byłaby przesada, nie moga przecież pokazac wszystkiego przed premierą ;)